سئو و بهینه سازی سایت چیست؟

همه چیز درباره سئو و بهینه سازی وب سایت چیست
آنچه در این مقاله میخوانید:

در این مقاله سعی کرده ایم تا به صورت کامل به پاسخ ای پرسش که سئو چیست و مفاهیم و مطالب پیرامون آن بپردازیم. پس از مطالعه کامل این مقاله قادر خواهید بود تا با کمک بازاریابی سئو، رتبه و بازدید سایت خود را بهبود دهید و بتوانید یک استراتژی مناسب برای خود تهییه کنید. شما می توانید بجای مطالعه این مقاله، ویدیو آن را ببینید.

 

 

مشاهده با یوتیوب

 

 

 

مشاهده با آپارات

 

سئو چیست؟

SEO مخفف بهینه سازی موتور جستجو است؛ سئو مجموعه اقداماتی است که برای کمک به یک وب سایت (یا محتوایی) برای قرار گرفتن در رتبه بالاتر در صفحه نتایج گوگل انجام می شود. تفاوت اصلی بین سئو و تبلیغات پولی کلیکی گوگل (PPC) در این است که سئو شامل رتبه‌ بندی «ارگانیک و طبیعی» است، به این معنی که برای حضور در آن فضا پولی پرداخت نمی‌ کنید. به عبارتی ساده ‌تر، بهینه ‌سازی برای موتورهای جستجو به معنای انتخاب یک قطعه از محتوای آنلاین و بهینه ‌سازی آن است، در نتیجه وقتی کسی در موتورهای جستجو مانند Google چیزی را جستجو می ‌کند، آن را در صدر نتایج می بیند.

 

مفهوم بازاریابی سئو

به عنوان مثال وقتی شخصی عبارت “سئو” را در گوگل تایپ می کند، احتمالاً در ابتدا به دنبال آشنایی با سئو و مفاهیم آن است و نه شرکت در یک دوره. و یا مثلا اگر فردی “طرز پخت فسنجون” را جستجو میکند ، به دنال طرز پخت و تهییه فسنجون است و نه سفارش غذا از رستوران. چنین وب سایتی برای اینکه هر کسی بتواند مطلبش را پیدا کند، باید بالاتر از همه وب سایت های دیگر با محتوای “طرز پخت فسنجون” قرار بگیرد. و این آسان نیست، اما دقیقا همان چیزی است که ما آن را بازاریابی سئو می نامیم.

حال بیایید آن را حتی بیشتر تجزیه تحلیل کنیم: اکثر جستجوهای آنلاین با موتور جستجویی مانند گوگل آغاز می شوند. در واقع، 75 درصد از این جستجوها در گوگل شروع می شود. برای درک بهتر اینکه چگونه می توانید محتوای خود را در موتورهای جستجو رتبه بندی کنید، ابتدا باید نحوه عملکرد جستجو را بدانید. هدف نهایی این مقاله این است که به شما در درک نکات جستجو کمک کند تا بتوانید محتوای خود را برای رتبه بالاتر در گوگل بهینه سازی کنید و در پست های خود بازدیدهای بیشتری را به دست آورید.

 

سئو داخلی(On-Page SEO) و سئو خارجی(Off-Page SEO) چیست؟

وقتی صحبت از سئو به صورت کلی به میان می آید، دو مسیر به یک اندازه مهم وجود دارد: سئو داخلی و سئوی خارج از صفحه. سئوی داخلی در مورد ایجاد محتوا برای بهبود رتبه شما است. اقداماتی نظیر قراردادن کلمات کلیدی در صفحات و محتوای خود، نوشتن محتوای با کیفیت بالا به طور منظم، اطمینان از اینکه متاتگ ها و عناوین شما غنی از کلمات کلیدی و به خوبی نوشته شده اند، از جمله موارد سئوی داخلی است. سئوی خارج از صفحه، بهینه سازی است که در خارج از وب سایت شما اتفاق می افتد، مانند کسب و یا ساخت بک لینک و رپورتاژ آگهی. این بخش از معادله شامل ایجاد روابط و ایجاد محتوایی است که مردم بخواهند به اشتراک بگذارند. اگرچه کار بسیار زیادی را می طلبد، اما برای موفقیت سئو ضروری است.

 

سئو کلاه سیاه(Black Hat SEO) و سئو کلاه سفید(White Hat SEO) چیست؟

مهم ترین دلیلی که برخی از افراد سئو کلاه سیاه را بجای سئو کلاه سفید برمی گزینند این است که می خواهند دستاوردهایشان سریع باشد؛ افرادی که سئو کلاه سیاه را پیاده‌سازی می ‌کنند، تمایل دارند از تاکتیک‌های زیرکانه مانند استفاده بیش از حد (اسپم گونه) کلمات کلیدی و لینک سازی اسپم و سایر روش ها برای گرفتن رتبه‌ بالا در کمترین زمان استفاده کنند. ممکن است این روش ها در کوتاه مدت کار کند و ترافیک و بازدید برای سایت شما به ارمغان بیاورد، اما پس از مدتی، گوگل در نهایت سایت شما را جریمه کرده و حتی در لیست سیاه قرار می دهد، بنابراین از نتایج گوگل حذف خواهید شد.

از سوی دیگر، سئو کلاه سفید راهی برای ایجاد یک تجارت آنلاین پایدار است. اگر سئو را از این طریق انجام دهید، روی مخاطبان انسانی خود تمرکز خواهید کرد  و به دنبال آن رضایت ربات های گوگل را نیز کسب می کنید. با ارائه بهترین محتوا برای کاربران و با اجرای قوانین موتور جستجو به راحتی به نتیجه دلخواه تان دیر یا زود خواهید رسید. اگرچه تمرکز این مقاله بر توضیح سئو کلاه سفید می باشد اما در اینجا به چند تکنیک سئو کلاه سیاه اشاره می کنیم که باید از آنها حتما و جدا پرهیز کنید:

 

محتوای تکراری

وقتی شخصی سعی می کند برای یک کلمه کلیدی خاص رتبه بگیرد، ممکن است محتوای سایت خود را تکرار کند تا بارها و بارها آن کلمه کلیدی را در متن خود بیاورد. گوگل سایت هایی را که این کار را انجام می دهند جریمه می کند. البته گاها این اتفاق ناخواسته و به دلایل فنی رخ میدهد که باید پشتیبان سایت و سئوکار به این موارد دقت کنند.(مثل بالا آمدن یک صفحه هم با http  و هم با https که در این حالت محتوا تکرار می شود و باعث جریمه شما میشود)

 

متن نامرئی و استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی

سالها پیش، یک استراتژی سئو کلاه سیاه این بود که تعداد زیادی از کلمات کلیدی را در پایین مقالات خود قرار دهید اما آنها را به رنگ پس زمینه درآورید (تا برای کاربران قابل رویت نباشد اما ربات های گوگل آن را بخوانند). این استراتژی خیلی سریع شما را در لیست سیاه قرار می دهد. همین امر در مورد استفاده بیش از حد کلمات کلیدی (keyword stuffing) و همچنین بکار بردن کلمات کلیدی غیر مرتبط در یک صفحه نیز صدق می کند.

 

جعل سایت و ریدایرکت(Cloaking و Redirecting )

وقتی صحبت از تغییر مسیر یا همان ریدایرکت می شود، یک راه درست و غلط برای انجام آن وجود دارد. راه اشتباه خرید یک دسته از دامنه های غنی از کلمات کلیدی منقضی شده و هدایت تمام ترافیک آن به سایت خودتان است.

 

روش‌های نادرست لینک سازی

خرید لینک یکی از راه هایی است که گوگل و سایر موتورهای جستجو به شدت با آن مخالف است و در صورت متوجه شدن آن سایت را جریمه می کند. پس اینکه بعد ساخت سایت بروید و به هرشکلی اقدام به خرید لینک کنید، تنها باعث نابودی سئو وب سایت خود می شوید!! اگرچه این روش در ایران بسیار مرسوم است و حتی اکثر مدرسان سئو نیز به آن اشاره می کنند!

اما در صورت عدم رعایت نکات ریز و مهم در خرید لینک، گوگل براحتی متوجه تخلف شما شده و سایتتان را جریمه می کند. پس سعی کنید که از خرید لینک پرهیز کنید و یا این کار را با احتیاط کامل و با رعایت نکات خرید بک لینک و به دور از ایجاد شک برای ربات های گوگل انجام دهید.  راه طبیعی لینک سازی این است شما باید از محتواها و سایت های مرتبط با جایگاه خوب، لینک هایی دریافت کنید که ترافیک واقعی خاص خود را دارند.

 

لینک سازی به روش سئو کلاه خاکستری!

با این حال، چیزی به نام سئو کلاه خاکستری وجود دارد. این بدان معناست که این روش ها نه مانند کلاه سفید کاملا صحیح است و نه به اندازه تکنیک‌های کلاه سیاه کاملاً اسپم گونه و مخرب است. در این روش شما سعی نمی کنید که کسی را فریب دهید یا عمداً سیستم قانونی را زیر پا بگذارید. با این حال، شما در تلاش برای به دست آوردن یک مزیت متمایز هستید.

حقیقت آن است که استانداردهای Google آنقدر که فکر می کنید واضح نیستند. حتی خیلی وقت ها ممکن است حرف های متناقضی بزنند. به عنوان مثال، گوگل گفته است که آنها طرفدار وبلاگ نویسی مهمان برای ایجاد لینک نیستند. ولی وبلاگ نویسی مهمان برای رشد برندتان چطور؟ اگر این کار را برای ایجاد آگاهی از برند، ایجاد ترافیک با کیفیت بالا به سایت خود و تبدیل شدن به یک نام آشنا در صنعت خود انجام دهید، چه؟

در دنیای سئو، مهم این نیست که چه کاری انجام می دهید، بلکه به نحوه انجام آن بستگی دارد. اگر پست‌های مهمان را در سایت‌هایی خریداری می‌ کنید که هیچ ربطی به موضوع سایت شما ندارند و مجموعه‌ ای از لینک‌ ها را اسپم می ‌کنید، جریمه خواهید شد. اما اگر پست‌های مهمان منحصر به فردی ایجاد می ‌کنید که برای خوانندگان در سایت‌های مرتبط با شما ارزش ایجاد می‌ کند، مفید خواهد بود. روش های بیشتر را در دوره جامع آموزش لینک سازی می توانید ببینید!

 

 

سئو تکنیکال و فنی (Technical SEO) چیست؟

سئو تکنیکال و فنی در مورد کمک به موتورهای جستجو برای یافتن، خزیدن و ایندکس کردن تمام صفحات سایت شما است که می خواهید رتبه بندی بشوند (و یا آن صفحاتی که نمی خواهید رتبه بندی شوند). فراتر از آن، سئو تکنیکال همچنین شامل عملکرد و قابلیت استفاده کلی وب سایت شما می شود. در اینجا نیز به برخی از عوامل کلیدی که باید در مورد سئو فنی بدانید اشاره کرده‌ایم:

 

سرعت صفحه (Page Speed)

گوگل صفحات سریعتر را در نتایج جستجو بالاتر رتبه بندی می کند زیرا آنها تجربه کاربری بهتری دارند.

 

سازگاری با موبایل (Mobile-friendliness)

کاربران باید بتوانند محتوای شما را به راحتی در دستگاه تلفن همراه مشاهده کنند. در واقع، گوگل اکنون محتوای شما را بر اساس عملکرد آن در دستگاه تلفن همراه ارزیابی می کند.

 

تجربه کاربری یا رابط کاربری(User experience or interface)

کاربرانی که در سایت شما قرار می ‌گیرند باید فوراً قادر به انجام نوعی اقدام باشند، چه خواندن یک مقاله یا رفتن به بخش خاصی از سایت شما باشد، بدون هیچگونه سردرگمی.

 

اسکیما (Schema markup)

اسکیما به گوگل کمک می کند تا زمینه بیشتری را در مورد محتوای شما فراهم کند.

 

 

 

استراتژی سئو چیست؟

استراتژی بازاریابی سئو یک برنامه جامع برای جذب بازدیدکنندگان بیشتر به سایت شما از طریق موتورهای جستجو است. یک سئوی موفق شامل استراتژی های سئو داخلی است که از کلمات کلیدی مبتنی بر هدف استفاده می کند، وهمچنین استراتژی سئو خارج از صفحه، که لینک های ورودی از سایر سایت ها به دست می آورند.

 

سئو چگونه کار می کند؟

سئو با بهینه سازی محتوای یک وب سایت، انجام تحقیقات کلمات کلیدی و کسب لینک های ورودی برای افزایش رتبه آن محتوا و دیده شدن وب سایت کار می کند. در حالی که به طور کلی می توانید مشاهده کنید که نتایج پس از خزیدن و نمایان شدن صفحه وب توسط یک موتور جستجو بر روی SERP چگونه تأثیر می گذارد، تلاش های سئو ممکن است ماه ها طول بکشد تا به طور کامل تحقق یابد و نتیجه قابل رویت باشد. بعد از طی شدن این مدت زمان، رتبه بندی (Rankings) و دیده شدن (Visibility) وب سایت شما اتفاق می افتد.

 

رتبه بندی (Rankings)

این همان چیزی است که موتورهای جستجو برای تعیین محل قرار دادن یک صفحه وب خاص در SERP استفاده می کنند. رتبه بندی از موقعیت شماره صفر تا تعداد نهایی نتایج موتور جستجو برای پرس و جو شروع می شود و یک صفحه وب می تواند هر بار برای یک موقعیت رتبه بندی شود. با گذشت زمان، رتبه یک صفحه وب ممکن است به دلیل سن، رقابت در SERP یا تغییرات الگوریتم توسط خود موتور جستجو تغییر کند.

 

دیده شدن (Visibility)

این عبارت نشان می دهد که یک دامنه خاص در نتایج موتور جستجو چقدر برجسته و مشهور است. بازدید کمتر در جستجو زمانی اتفاق می‌ افتد که دامنه برای بسیاری از جستجوهای مرتبط قابل مشاهده نباشد، در حالی که این موضوع برای بازدیدهای بیشتر دقیقا برعکس است. دو عامل اثرگذار بر ارائه اهداف اصلی SEO، ترافیک و اعتبار دامنه هستند.

 

 

گوگل چگونه می داند چگونه یک صفحه را رتبه بندی کند؟

موتورهای جستجو فقط یک هدف دارند. هدف آنها ارائه مرتبط ترین پاسخ ها یا اطلاعات به کاربران است. هر بار که از آنها استفاده می کنید، الگوریتم های آنها صفحاتی را انتخاب می کنند که بیشترین ارتباط را با درخواست شما دارند. و سپس، آنها را رتبه بندی می کنند و ابتدا معتبرترین یا محبوب ترین ها را نشان می دهند. برای ارائه اطلاعات مناسب به کاربران، موتورهای جستجو دو عامل را تجزیه و تحلیل می کنند:

 

  • ارتباط بین عبارت جستجو و محتوای یک صفحه، موتورهای جستجو آن را با عوامل مختلفی مانند موضوع یا کلمات کلیدی ارزیابی می کنند.
  • اعتبار، که با محبوبیت یک وب سایت در اینترنت سنجیده می شود. گوگل فرض می کند که هر چه یک صفحه یا منبع محبوب تر باشد، محتوای آن برای خوانندگان ارزشمند تر است.

 

نقش الگوریتم در رتبه بندی ها

و برای تجزیه و تحلیل همه این اطلاعات از معادلات پیچیده ای به نام الگوریتم های جستجو استفاده می کند. موتورهای جستجو الگوریتم های خود را مخفی نگه می دارند. اما با گذشت زمان، سئوکاران برخی از عواملی را که هنگام رتبه بندی یک صفحه در نظر می گیرند، شناسایی کرده اند و به سئو پرداخته اند تا این علوم را به دیگران نیز انتقال دهند. ما از آنها به عنوان فاکتورهای رتبه بندی یاد می کنیم و آنها نقطه تمرکز یک استراتژی سئو هستند.

هنگام تعیین ارتباط و اعتبارسنجی، پیروی از چارچوب E-A-T می تواند کمک بزرگی کند. همانطور که به زودی خواهید دید، افزودن محتوای بیشتر، بهینه سازی نام فایل های تصویری یا بهبود لینک های داخلی می تواند بر رتبه بندی و دیده شدن در نتایج جستجوی شما تأثیر بگذارد. و این به این دلیل است که هر یک از این اقدامات یک عامل رتبه بندی را بهبود می بخشد.

 

چرا در سئو بیشتر بر روی گوگل تمرکز می کنند؟

برای بسیاری از مردم، اصطلاح “موتور جستجو” مترادف با گوگل است که حدود 92٪ از بازار جهانی موتورهای جستجو را در اختیار دارد. از آنجایی که گوگل موتور جستجوی غالب است، سئو معمولا حول محور مواردی است که برای گوگل بهترین کارایی را دارد. بنابراین باید سعی کنید که درک روشنی از نحوه کار گوگل و چرایی آن داشته باشید.

 

چگونه گوگل پول در می آورد؟

گوگل از افرادی که به سرویس جستجویش اعتماد می کنند و ارزش قائل هستند سود می برد. او با ارائه نتایج جستجوی مفید به این امر دست می یابد. گوگل همچنین به کسب و کارها این فرصت را می دهد که برای قرار دادن آگهی در بالای صفحات نتایج جستجو پول پرداخت کنند. کلمه “تبلیغ” این لیست ها را نشان می دهد. وقتی جستجوگران روی این تبلیغات پرداخت به ازای کلیک (PPC) کلیک می کنند، گوگل از شما که از طریق AdWords تبلیغ رزرو کردید، درآمد کسب می کند.

به غیر از آن برچسب کوچک “ad یا sponsered”، این نتایج جستجو تقریباً از سایر نتایج جستجو قابل تشخیص نیستند. البته، این عمدی است، زیرا بسیاری از کاربران روی این نتایج کلیک می کنند بدون اینکه متوجه شوند که آنها تبلیغات هستند.

این همان چیزی است که گوگل روی آن حساب می کند. درآمدهای تبلیغاتی بیش از 80 درصد از 182.5 میلیارد دلاری را که گوگل در سال 2020 به دست آورده بود، تشکیل می داد.

 

اصول بازاریابی سئو (SEO) چیست؟

اکنون زمان آن است که یاد بگیرید چگونه بازاریابی سئو انجام دهید. درک سئو یک چیز است، اما عمل چیز دیگری است. سئو به عمل و زمان زیادی نیاز دارد. این چیزی نیست که بتوانید امروز آن را انجام دهید و انتظار داشته باشید فردا نتایج را ببینید!! سئو اقدامات روزانه را با هدف موفقیت بلند مدت انجام می دهد. حال به ترتیب به توضیح کامل عوامل موثر در سئو می پردازیم.

 

1. سئو محتوا چیست؟

احتمالاً قبلاً نیز آن را شنیده اید: “محتوا پادشاه است.” بیل گیتس این پیش بینی را در سال 1996 انجام داد و امروز مانند همیشه درست است. چرا؟ زیرا یک کاربر گوگل زمانی خوشحال می شود که نتیجه ای را پیدا کند که به بهترین شکل نیازهای او را برآورده می کند. وقتی «طرز تهیه فسنجون» را در گوگل جستجو می‌کنید، Google تمام انرژی خود را صرف ارائه آنچه به عقیده Google بهترین دستور پخت فسنجون است (که زمان کمی می ‌برد و از مواد کمی استفاده می‌ کند) را در کل وب به شما می‌دهد.

گوگل فقط به دنبال سریع‌ ترین دستورپخت غذا ویا حتی ساده ‌ترین دستورپخت غذا، یا یک دسته از فروشگاه‌های آنلاین نیست؛ سعی می کند دقیقا همان چیزی را که خواسته اید به شما بدهد، “طرز تهیه فسنجون”!!  گوگل همیشه سعی می کند تا با هدایت شما به بهترین محتوایی که می تواند پیدا کند، بهترین تجربه ممکن را ارائه دهد. این به این معنی است که کار شماره یک شما برای عملکرد خوب در سئو، تولید محتوای عالی است.

اینطوری کار کمی سخت شد مگه نه؟ زیرا شما باید تلاش زیادی انجام دهید و همواره روی تولید محتوای مفید و با کیفیت تمرکز کنید. اما باید بدانید که سئو هیچ تفاوتی با مهارت های دیگر ندارد؛ نتایج عالی از تلاش بزرگ حاصل می شود. درست همانطور که بهترین بازاریابی در جهان به شما کمک نمی کند محصول بدی را بفروشید، سئوی فوق پیشرفته نیز اگر محتوای با کیفیتی نداشته باشید بی فایده است.

 

عناصر محتوا

میلیون ها عنصر برای ایجاد محتوای با کیفیت بالا وجود دارد. در اینجا چند مورد از مهم ترین آنها را اشاره می کنیم:

 

کیفیت

زمانی استاندارد تولید محتوا این بود که  شما به تولید محتوا با یک سری کلمات کلیدی می پرداختید و اگر محتوای با کیفیتی ایجاد می‌ کردید که واقعاً مشکل کسی را حل می‌ کرد، رتبه خوبی نیز کسب می کردید. امروزه محتوا بسیار بهتر است و بسیاری از کسب و کارهای آنلاین وبلاگ هایی دارند که از آنها برای افزودن ارزش به سایت خود و رتبه بالاتر در گوگل استفاده می کنند. ارائه محتوای عالی آسان نیست، اما خبر خوب این است که شما همیشه نیازی به ایجاد محتوای خود از ابتدا ندارید. بلکه می‌ توانید از آنچه دیگران ساخته‌ اند استفاده کنید، اما به آن ارزش بیشتری اضافه کنید و محتوای خود را عمیق‌ تر کنید.

نکته اصلی این است که محتوای شما باید یک مشکل را حل کند یا برای هر چیزی که خواننده را به پست شما می آورد راه حلی ارائه دهد. اگر اینطور نباشد، آنها به سرعت از صفحه شما دور می‌شوند و به Google می‌گویند که محتوای شما مشکل کسی را حل نمی‌کند!

 

قصد

گوگل بر قصد و نیت تاکید زیادی دارد. می خواهد بفهمد وقتی جستجوگر چیزی را در نوار جستجو تایپ می کند به دنبال چه چیزی است.

 

آیا آنها می خواهند چیزی بدانند؟

یا آیا آنها برای خرید چیزی تلاش می کنند؟

 

 

به عنوان سازنده محتوا، باید این را نیز درک کنید. شما نمی ‌توانید محتوایی در مورد «جدیدترین مدل لباس های تابستانی» بسازید اما «کاپشن» را به عنوان کلید واژه اصلی خود هدف قرار دهید. این منطقی نیست. بنابراین، شما پاسخ درستی به پرس و جو ارائه نمی کنید و گوگل این را بخوبی می فهمد.

 

تازگی و بروز رسانی

هاب اسپات نشان داد که تولید محتوا منظم به رتبه‌ بندی گوگل کمک می‌ کند. با این حال، ساخت محتوای جدید تنها یک راه برای نشان دادن بروز بودن سایت به گوگل است. کارهای زیادی وجود دارد که می توانید با محتوایی که قبلاً منتشر کرده اید انجام دهید تا آن را به روزتر کنید. مرور و بروز رسانی محتوایتان برای اصلاح لینک های شکسته، و تازه کردن داده‌های قدیمی با آمارهای جدید که مرتبط ‌تر هستند، همگی راه‌هایی هستند که به Google نشان می‌ دهند محتوای شما همچنان شایسته جایگاه در صفحه اول است.

 

4 نکته برای ایجاد محتوای با کیفیت

 

1. درک هدف کاربر

شما باید بدانید که خواننده وقتی در صفحه شما قرار می گیرد چه کاری می خواهد انجام دهد.

 

2. یک سفر مشتری بسازید

همچنین باید بدانید خواننده شما کیست، چه چیزی را دوست دارد، چه چیزی را دوست ندارد و چرا آنجاست.

 

3. متن را تجزیه کنید

مردم دامنه توجه کوتاهی دارند و نوشتن متن های بلند و طولانی دیگر کار نمی کند. شما باید آن را با هدرها و تصاویر فراوان تقسیم بندی کنید.

 

4. آن را عملی کنید

هیچ چیز بدتر از این نیست که یک قسمت از محتوا را بخوانید و هر چیزی را که برای انجام کاری لازم دارید به دست نیاورید. محتوای شما باید کامل باشد، اما همچنین باید به این سوال پاسخ دهد که “حالا چه؟” آیا وقتی خواننده مقاله شما را تمام کند، همه چیزهایی را که نیاز دارد در اختیار خواهد داشت؟

 

 

 

2. تحقیق و انتخاب کلمات کلیدی

ما در مقاله تحقیق کلمات کلیدی به طور کامل به این زمینه پرداخته ایم و قدم به قدم نکات لازم را ذکر کرده‌ایم.  کلمات کلیدی حتی نحوه ایجاد لینک سازی را تعیین می کنند، که این شامل همه چیز از تاکتیک هایی که انتخاب می کنید تا نحوه برنامه ریزی برای اجرای آنها می شود. یکی از اشتباهات رایج مردم این است که متوقف می شوند.

شاید آنها وب سایت خود را دوباره طراحی کنند یا یک کمپین بازاریابی جدید بسازند؛ ولی آنها این کار را برای یک یا دو هفته انجام می دهند، صفحات خود را به روز می کنند و سپس متوقف می شوند!! آنها فکر می کنند که تحقیق در مورد کلمات کلیدی یک کار یکباره است! اما حقیقت دقیقا برعکس است. بهترین سئوکارها به طور مداوم در حال انجام تحقیقات کلمات کلیدی هستند. تحقیقات کلمات کلیدی به دلایل مختلف انجام می شود، اما دو دلیل اصلی، رتبه بندی در گوگل و ایجاد محتوای مرتبط است. کلمات کلیدی اغلب می توانند با گفتن دقیقاً آنچه مردم بر اساس آنچه که به دنبال آن هستند بدانند، دریچه الهام را باز کنند.

 

عناصر انتخاب کلمه کلیدی

انتخاب کلمه کلیدی خیلی مهم تر از رفتن به یک ابزار تحقیق کلمه کلیدی و انتخاب هر کلمه کلیدی در آن لیست است. شما باید هدف از انتخاب کلمه کلیدی و همچنین میزان رقابت آن را درک کنید. در اینجا مهمترین عناصر در انتخاب کلمه کلیدی را ذکر می کنیم:

 

  • انتخاب کلمات کلیدی مناسب

فرض کنید شما خدمات مشاوره می فروشید. خدمات شما ممکن است در طول یک سال 10 میلیون تومان برای مشتریان هزینه داشته باشد. این مقدار کمی کمتر از ماهی 1 میلیون تومان است، بنابراین دور از ذهن نیست اما هنوز هم نسبتاً گران است. اکنون، اگر برای «نکات رایگان رشد کسب‌وکار» در رتبه اول هستید، حدس بزنید چه نوع مخاطبی را جذب خواهید کرد؟ شما افرادی را وارد خواهید کرد که به دنبال چیزهای رایگان هستند! این بدان معنی است که آنها احتمالاً وارد درگاه پرداخت آنلاین شما نخواهند شد. این یک کلمه کلیدی می تواند هر ماه هزاران نفر را برای سایت شما جذب کند؛ با این حال، احتمالاً مخاطب اشتباه را به سایت خود می آورید، بنابراین رتبه بندی برای آن منطقی نیست. بهتر است کلمه کلیدی دیگری را انتخاب کنید، حتی اگر به معنای صرف نظر از 990 بازدید در ماه باشد.

 

  • تجزیه و تحلیل رقبا

شما کلمه کلیدی مناسب را از ابتدا انتخاب کرده اید. از لحاظ عملکردی به کاری که انجام می‌ دهید مربوط می ‌شود، و با چیزی که می‌ خواهید بفروشید نیز همسو است. کار بعدی که انجام می دهید چیست؟

احتمالا شما یک ابزار کلمه کلیدی مانند Ubersuggest  یا Moz  را باز می کنید تا ایده های مرتبط با کلمه کلیدی را دریافت کنید. به طور طبیعی، تمایل شما برای انتخاب کلمات کلیدی به سمت کلماتی است که بیشترین تعداد جستجو را دارند، اما باید بدانید که توانایی شما برای رتبه بندی برای یک کلمه کلیدی اغلب بیشتر به میزان سختی رقابتی که با آن روبرو هستید بستگی دارد.

برای مثال کلمه کلیدی «سئو» را بررسی کنید. وقتی آن را در این ابزارها می گذارید، می گویید: ” وای! ببینید، 35000 جستجو در ماه دریافت می کند! این عالی است! ” چیزی که نمی دانید این است که به عنوان یک سایت تازه تاسیس، صدها و صدها بک لینک و احتمالا سال ها طول می کشد تا حتی به رتبه بندی در صفحه اول برسید.

چرا؟ زیرا رقابت بسیار بالاست. سایت ها در حال حاضر برای آن کلمه کلیدی در صفحه یک رتبه بندی می شوند. این سایت‌ها مدتی در آنجا بوده‌اند، شهرت بالایی دارند و گوگل می‌داند که اطلاعات با کیفیتی ارائه می ‌کنند. به این ترتیب آنها این جایگاه را به دست آورده اند. شما هنوز اعتماد گوگل را به دست نیاورده ‌اید، و پیشی گرفتن از رقبا به گذر زمان نیاز دارد.

 

  • هدف جستجو

گوگل بارها و بارها گفته که هدف جستجو چقدر مهم است. بیشتر مردم بر روی کلمات کلیدی تمرکز می کنند. اما این تنها چیزی نیست که شما باید انجام دهید. به جای نگاه کردن به آنچه افراد در حال تایپ کردن هستند، باید سعی کنید آنچه را که آنها در جستجوی آن هستند شناسایی کنید. این همان چیزی است که “نیت جستجو” نامیده می شود. با این روش اگرچه ترافیک کمتری را جذب می کنید اما چون هدف کاربران جذب شده با هدف نهایی شما یکی است، براحتی آنها را به مشتری خود تبدیل می کنید و برایتان سوددهی بیشتری را خواهد داشت.

بگذارید تا با ذکر یک مثال، موضوع را بیشتر شرح دهم

بیایید کارها را با یک سناریوی اساسی شروع کنیم تا تفاوت را برجسته کنیم. شما صاحب یک سایت کاریابی هستید که از طریق وادار کردن شرکت ها به اعلام لیست پست های شغلی مورد نیازشان در سایت شما درآمد کسب می کنید. این بدان معناست که شما باید صفحات شغلی را به خوبی رتبه بندی کنید تا افراد به جای Indeed یا جای دیگری به سایت شما بیایند. هرچه افراد بیشتری از طریق شما شغل پیدا کنند، سود بیشتری دریافت خواهید کرد. ببینید با کلمه کلیدی مانند «مشاغل مهندسی» چه اتفاقی می‌افتد.

همه جور نتایجی هست! برخی به مهندسان مکانیک اشاره می کنند، در حالی که برخی دیگر بر روی نرم افزار یا موقعیت های ابتدایی تمرکز می کنند. هدف پشت هر جستجو کاملاً متفاوت است، این همان چیزی است که باید مشخص کنید. این کاربر دقیقاً به دنبال چه چیزی است؟ به کدام نوع شغل مهندسی علاقه دارند؟ گوگل با تطبیق هدف جستجو با عبارتی که کاربر در نوار جستجو تایپ می کند به ما کمک می کند تا این کار را انجام دهیم. کاری که شما باید انجام دهید این است که محتوا ایجاد می کنید و کلمات کلیدی هدف را برای مطابقت با هدف جستجوی کاربر انتخاب کنید. اما چگونه؟ در ادامه بیشتر به توضیح آن پرداخته ایم.

 

4 نکته برای انتخاب بهترین کلمات کلیدی

 

1. از ابزارهایی برای کمک استفاده کنید

شما نمی توانید بهترین تحقیق کلمات کلیدی را بدون ابزارهایی که به شما کمک می کنند انجام دهید. ابزارهایی مانند Ubersuggest و Ahrefs بینشی در مورد رقابت شما ارائه می دهند و کار شما را آسان تر می کنند.

2. درک معناشناسی

این یک راه عالی برای یادگیری آینده تحقیق کلمات کلیدی است. اگر کلمه کلیدی دقیق را 15 بار وارد کنید، گوگل چندان اهمیتی نمی‌دهد. آنچه می خواهد مطابقت داشته باشد هدف است. اگر یک کلمه کلیدی را وارد کنید، به احتمال زیاد گوگل 12 کلمه کلیدی دیگر را پیدا خواهد کرد. مثلا ما نیازی ندیدیم که “سئو”، “سئو سایت” و هر جایگشت را در آن قرار دهیم. اگر محتوای ما خوب باشد، گوگل آن را برای شما انتخاب می کند.

3. هدف را یاد بگیرید

باید هدف کلمه کلیدی را بدانید. درک کنید که تفاوت زیادی بین آنچه یک خریدار در گوگل تایپ می کند و آنچه یک محقق در گوگل قرار می دهد وجود دارد. اگر محتوای شما به سوالی پاسخ می دهد، خریدار نمی خواهید. اگر محتوای شما چیزی را می فروشد، شما یک محقق نمی خواهید.

4. بررسی رقبا

یکی از بهترین راه‌ها برای انجام تحقیقات کلمات کلیدی این است که ببینید رقبای شما چه می ‌کنند و از آنها پیروی کنید. اگر شخصی برای کلمه کلیدی مورد نظر شما رتبه یک را دارد، به ابزار تحقیق کلمه کلیدی خود بروید، URL او را وارد کنید و ببینید از چه کلمات کلیدی استفاده می کند.

 

3. HTML

HTML سایت شما بخش مهمی از پازل بازاریابی سئو است. بدون برچسب‌ها، سربرگ‌ها و توضیحات مناسب، گوگل به سختی می‌تواند بفهمد محتوای شما در مورد چیست و چرا باید در رتبه بالاتر از رقبا قرار گیرد. وقتی مردم می خوانند که HTML بخشی از سئو است، شروع به ترسیدن می کنند، اما جای نگرانی وجود ندارد. شما نیازی به درک کدنویسی ندارید و در فرآیند تغییر برچسب ها و توضیحات دخالت بسیار کمی وجود دارد. در بیشتر موارد، تغییر HTML از دیدگاه SEO به سادگی کپی و پیست است.

 

عناصر HTML

حال بیایید برخی از عواملی را که باید در مورد HTML به آنها توجه کنیم را بررسی می کنیم.

 

تگ یا برچسب های عنوان (Title Tags)

یکی از چیزهایی که بسیاری از مردم اشتباه می گیرند، تگ عنوان( تایتل تگ) و تگ H1 است. اینها دو عنوان متفاوت هستند و باید با آنها متفاوت برخورد کرد. تگ عنوان چیزی است که در برگه بالای مرورگر شما نمایش داده می شود و زمانی که صفحه شما در گوگل نمایش داده می شود نشان داده می شود.

تفاوت تگ عنوان(تایتل تگ یا همان Title Tags) با تگ H1 در آموزش سئو

 

در عکس زیر تگ عنوان را مشاهده می کنید. این برجسته ترین عنوان در جستجو است و دارای رنگ آبی یا بنفش است که خودنمایی می کند. شما باید با درج کلمه کلیدی اصلی خود و جذاب کردن عنوان به طوری که کاربران بخواهند کلیک کنند، از این بخش عاقلانه استفاده کنید.

 

تگ عنوان( Title Tags)

 

توضیحات متا (Meta Description)

توضیحات متا (متا دیسکریپشن) ناحیه زیر آن است. اینجا جایی است که شما فرصتی دارید که به جستجوگر بگویید محتوا در مورد چیست. بهینه سازی کلمه کلیدی این بخش مهم است و بیش از 160 کاراکتر مجاز نیست؛ زیرا به این شکل هم در صفحه نمایش موبایل و هم در صفحه دسکتاپ به درستی نمایش داده می شود.

 

آموزش سئو توضیحات متا (Meta Description)

 

اسکیما (Schema)

اسکیما نتیجه همکاری چندین موتور جستجو است. این اساسا فقط زیرمجموعه ای از تگ های HTML خاص است که نحوه نمایش محتوای شما توسط SERP ها را بهبود می بخشد. به عنوان مثال، نویسنده در تصویر زیر یک Schema برای ایجاد رتبه بندی گوگل در SERP استفاده کرده است. پس از اتمام افزودن اسکیما خود، فراموش نکنید که صفحه خود را آزمایش کنید تا مطمئن شوید که همه چیز به خوبی اجرا می شود.

 

بهینه سازی عناوین فرعی (Subheadings)

یک نمونه از عنوان های فرعی (ساب هدینگ) می تواند H1 شما باشد. این عنوان مقاله شما است و در بالای صفحه نمایش داده می شود. اگرچه این فقط یک رشته کلمات به نظر برسد، اما مهم است زیرا H1 و هدر اصلی شماست. این عنوان به گوگل می گوید که مقاله یا قسمتی از محتوا در مورد چیست. همچنین این فرصتی است که خوانندگان را در اولین باری که در صفحه قرار می گیرند، جذب کنید. شما می توانید از کلمه کلیدی اصلی خود در H1 خود استفاده کنید، اما نباید کلمات کلیدی را اسپم کنید. همیشه سعی کنید که خوانندگان را به خواندن ادامه صفحه با H1 خود ترغیب کنید؛ اما خواننده را گول نزنید!

 

متن جایگزین (Alt Text)

متن جایگزین تصویر، تصویرها را در مقاله شما توصیف می کند. معمولا همه محتواها آن را دارند، اما بسیاری از مردم از آن به درستی استفاده نمی کنند. نکته متن جایگزین این است که موتورهای جستجو می توانند به صورت متنی، تصویر را برای افرادی که دارای اختلال بینایی هستند توصیف کنند. وقتی Alt Text را می ‌نویسید، باید سعی کنید طوری بنویسید که به درستی تصویر را توضیح دهد، اما می ‌توانید از آنها برای درج کلمات کلیدی نیز استفاده کنید.

 

URL Slug

همان طور که در تصویر زیر می ‌بینید، کادر اطراف عبارت «  seo-posts/everything-about-seo  » است. این URL Slug است، که بخشی از URL است که به Google می گوید محتوا در مورد چیست. اینها همچنین قسمت های مهمی هستند که می توانید مهمترین کلمه کلیدی خود را وارد کنید. در این مثال، ما از «  seo-posts/everything-about-seo  » برای توصیف صفحه استفاده کردیم و گوگل باید بداند که این مقاله درباره “سئو “می باشد.

 

 

4 نکته برای ایجاد بهبودهای مناسب HTML

در اینجا مهمترین نکات من است که باید هنگام بهبود HTML در سایت خود به خاطر داشته باشید:

 

  • استفاده از ابزارهای تحلیل فنی سئو سایت

ابزارهای تحلیل فنی و آنالیز سئو سایت مختلفی در اینترنت وجود دارند که به شما کمک می کنند تا مشکلات HTML سایت خود را شناسایی کنید. به عنوان مثال، Ahrefs به شما می گوید که آیا یک سایت دارای برچسب های عنوان تکراری است یا چند مقاله فاقد توضیحات متا هستند.

 

  • تقلید از رقبا

سرقت محتوا بد است، اما الهام گرفتن از رقبای رتبه اول خود مشکلی ندارد. اگر در تلاش هستید که بفهمید چه چیزی را باید برای تگ عنوان یا توضیحات متا خود استفاده کنید، ببینید رقبا چه می کند.

 

  • هرگز کلمات کلیدی را اسپم نکنید

هیچ چیز بدتر از یک توضیحات متا پر از کلمه کلیدی نیست که به طرز وحشتناکی خوانده می شود. گوگل دقیقاً آن را می بیند و حتی ممکن است شما را جریمه کند اگر این کار را به اندازه کافی انجام دهید.

 

  • هدرهای H2، H3 و H4 را فراموش نکنید

ما در مورد هدرهای H1 صحبت کردیم، اما بقیه را فراموش نکنید. همه اینها مکان‌های مهمی هستند که باید کلمات کلیدی اصلی خود را داشته باشید تا به گوگل بگویید که مقاله شما روی کدام موضوع تمرکز دارد.

 

 

 

4. معماری سایت (Site Architecture)

یک معماری خوب وب سایت منجر به تجربه کاربری عالی می شود که برای بازاریابی سئو مهم است. این امر روی مواردی مانند زمان بارگذاری سریع، اتصال ایمن و طراحی سازگار با موبایل تمرکز دارد.

در حالت ایده آل، حتی قبل از خرید دامنه، معماری سایت خود را ترسیم می کنید. این به شما این امکان را می دهد که واقعاً وارد ذهن کاربر خود شوید و راه خود را به سمت یک تجربه کاربری عالی (UX) مهندسی معکوس کنید. شما همچنین باید چند چیز را برای یک “تجربه موتور جستجو” عالی بهینه کنید. هرچه وب سایت شما بیشتر در دسترس گوگل باشد، رتبه بهتری خواهد داشت.

 

عناصر معماری سایت

اگر در درک معماری سایت مشکل دارید، بخش های زیر باید آن را برای شما روشن کند.

 

خزیدن آسان(Easy to Crawl)

خواهید دید که از کلمه “crawl” زیاد استفاده شده است. این بدان معناست که گوگل در حال بررسی سایت شما است تا بفهمد که چیست. گوگل کلمات کلیدی مهم را شناسایی می کند، مشکلات موجود در سایت را تشخیص می دهد و از این عوامل برای تعیین رتبه شما استفاده می کند. بسته به اینکه آنها چقدر می توانند تمام صفحات سایت شما را ایندکس کنند، احتمالاً نتیجه خوبی را گزارش می دهند.

هرچه شبکه پیوندهای بین صفحات سایت شما گسترده تر باشد، دسترسی ربات های خزشگر گوگل به همه آنها آسان تر است و به موتور جستجو درک بهتری از سایت شما می دهد. اگر سایت تان وردپرسی است یا از یک تولیدکننده نقشه سایت XML آنلاین استفاده می ‌کنید، می‌توانید با ایجاد یک نقشه سایت با یک افزونه ساده، این کار را برای Google آسان‌ تر کنید. اگر سایت تان برنامه نویسی و کدنویسی است، از طراح سایت خود بخواهید که یک نقشه سایت برایتان بسازد و تحویل دهد.

هدف شما باید این باشد که عمل خزیدن ربات ها در سایت را تا حد ممکن برای خزشگرها آسان کنید. اگر گوگل در تشخیص سایت شما مشکل داشته باشد، برای رتبه بندی زمان بیشتری طول خواهد کشید زیرا هوش مصنوعی تمام کلمات کلیدی را که استفاده می کنید را انتخاب نمی کند.

 

محتوای تکراری (Duplicate Content)

روایت های زیادی در مورد محتوای تکراری و اینکه چگونه به رتبه شما آسیب می رساند وجود دارد. بسیاری از مردم به اشتباه تصور می کنند که همه چیز در صفحه شما باید اصلی باشد، اما واقعیت این است که موتورهای جستجو وب سایت ها را برای محتوای تکراری جریمه نمی کنند. ارسال مجدد محتوای خود در وب سایت های دیگر یا انتشار مجدد پست های مهمان خود در سایت خود به سئو سایت شما آسیب نمی رساند مگر اینکه این کار را به روش اشتباه (هرزنامه) انجام دهید.

به عنوان مثال، اگر دقیقاً همان محتوای خود را مجدداً در یک رسانه بزرگ مانند Medium ارسال کنید، ممکن است به رتبه شما آسیب برساند زیرا Google مقاله Medium شما را ابتدا ایندکس می کند زیرا در دامنه معتبرتر است. این اغلب به عنوان یک مشکل ” کنیبالیزیشن (canonicalization) ” نامیده می شود، و ممکن است در حال حاضر بدون اینکه شما متوجه شوید در سایت شما دارد اتفاق می افتد.

 

– محتوای مشابه در چند URL سایت تان

کنیبالیزیشن زمانی رخ می دهد که یک یا چند URL در سایت شما محتوای مشابه یا تکراری را نمایش می دهد. در حقیقت، محتوای تکراری زیادی در اینترنت وجود دارد. یکی از موقعیت هایی که بسیاری از صاحبان سایت با آن مواجه می شوند، داشتن محتوای تکراری است که در نوار کناری (سایدبار) سایت ظاهر می شود. اگر یک مقاله وبلاگی در سایت خود پست می کنید و یک مقدمه تکراری در نوار کناری همه صفحات دارید، گوگل می تواند آن محتوای تکراری را دوپلیکیت کانتنت در نظر بگیرد.

 

– محتوا یکسان در دو دامنه

همچنین نمونه دیگر از محتوای تکراری، وجود محتوا یکسان در دو دامنه مختلف است. سندیکای محتوا نمونه ای از این است. Syndication زمانی است که محتوای اصلی در جایی دیگر نیز پست می شود. تا زمانی که این کار با اجازه انجام شود، گوگل شما را به خاطر آن جریمه نمی کند.

 

 

سازگاری با موبایل (Mobile-Friendliness)

گوگل اعلام کرده که اولویت او برای ایندکس کردن و رتبه بندی سایت ها، ورژن موبایلی سایت است. این بدان معناست که ما باید سایتی بسازیم که در تلفن همراه عملکرد خوبی داشته باشد زیرا زمانی که گوگل تعیین می کند که خزیدن سایت شما چقدر آسان است، این مهم ترین عامل تصمیم گیری خواهد بود. اگر وارد سرچ کنسول گوگل(Google Search Console) خود شوید، اطلاعات زیادی در مورد نظر گوگل در مورد سایت خود خواهید یافت. با نگاهی به تصویر زیر، می بینید که این سایت چند مشکل برای استفاده در تلفن همراه دارد. اگر چنین مشکلاتی را در سرچ کنسول گوگل خود مشاهده کردید، باید فوراً آنها را برطرف کنید.

 

برخی از خطاها و ارورها و مشکلات mobile usability در سرچ کنسول گوگل

 

سرعت صفحه (Page Speed)

با پیاده سازی Core Web Vitals، گوگل تاکید زیادی بر سرعت صفحه و قابلیت استفاده دارد. اگر سایت شما خیلی کند بارگذاری می‌شود یا برخی از عناصر به کندی بارگذاری می‌ شوند، ممکن است گوگل شما را جریمه کند یا برتری از رقبا را برای شما دشوارتر کند. سرچ کنسول گوگل این اطلاعات را در اختیار شما قرار می دهد تا مجبور نباشید به دنبال ابزاری بگردید تا به شما بگوید سرعت صفحه شما چقدر است.

 

HTTPS و SSL

امنیت و ایمنی عوامل مهمی در رتبه بندی سایت هستند. اگر گوگل فکر کند که سایت شما اسپم یا ناقص است، شما را در رتبه ‌بندی صفحه اول قرار نمی ‌دهد. یکی از راه‌هایی که کمک می ‌کند خوب و بد را فیلتر کنید، گواهی‌های SSL و HTTPS است. تنظیم این موارد ساده است و می تواند قفل کوچکی را در کنار URL و HTTPS قبل از رشته URL به شما بدهد. این یک سیگنال اعتماد مهم است، و در حالی که آنچنان ارزش سئو را فراهم نمی کند، بهترین روشی است که به اهداف بلندمدت شما کمک می کند.

 

3 نکته برای بهبود معماری سایت

برای بهبود معماری سایت خود سه عامل مهم وجود دارد که باید در نظر داشته باشید. نگاهی بیاندازید.

 

  • مطمئن شوید که Core Web Vitals را می ‌دانید

مهمترین بخش پازل Core Web Vitals است. شما باید بدانید که اینها چیستند، چگونه بر رتبه بندی شما تأثیر می گذارند و چه کاری می توانید در مورد آنها انجام دهید. در مورد آن بیشتر بخوانید و مطمئن شوید که تمام حرکات درست را در سایت خود انجام می دهید.

 

  • ساخت نقشه سایت

اگر سایت گسترده‌ای دارید از چیزی مانند افزونه نقشه سایت وردپرس استفاده کنید. یک مثال عالی از این برای یک وب سایت املاک و مستغلات است. سایت هایی مانند این بسیار بزرگ هستند زیرا هزاران صفحه برای تمام لیست املاک خود دارند. بدتر از همه، با خرید و فروش خانه ها، صفحات به طور مداوم در حال تغییر هستند. ساخت نقشه سایت به رتبه سایت املاک و مستغلات برای هر آدرس کمک می کند و تعداد کلمات کلیدی را که برای آنها رتبه بندی می کنند، ترافیک آنها و اعتبار دامنه آنها را افزایش می دهد.

 

  • رفع مشکلات canonicalization

ویژگی که باعث ایجاد محتوای تکراری می شود اغلب در سایت تعبیه شده است، اما راه هایی برای رفع مشکلات canonicalization مانند این وجود دارد. راه حل دقیق بستگی به این دارد که چه چیزی باعث مشکل اصلی شده است. این می تواند به سادگی حذف یک خط کد یا به پیچیدگی اصلاح ساختار کل سایت شما برای جلوگیری از محتوای تکراری باشد. حتی اگر کنسول جستجوی گوگل یا ابزار دیگری می گوید شما هزاران خطای محتوای تکراری دارید، شما واقعاً فقط یک دلیل اصلی دارید.

 

اگر چندین نسخه از یک صفحه دارید، تگ canonical می تواند به شما کمک کند تا مشخص کنید کدام محتوا اصلی است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک خط کد را که به URL صفحه اصلی محتوا ارجاع می دهد، مانند زیر اضافه کنید.

 

تگ کنونیکال - canonical tag

 

 

نقش افزونه ها

خوشبختانه افزونه هایی مانند Yoast SEO این کار را ساده می کنند. می‌توانید صفحه پیش‌ فرض یا نسخه پست را به عنوان نسخه کنیبال تنظیم کنید تا همیشه این خط را به ‌طور پیش ‌فرض اضافه کند. همچنین می توانید آن را به صورت دستی در زیر گزینه های تنظیمات پیشرفته برای هر صفحه یا پست مشخص کنید.

یکی دیگر از نکات صرفه جویی در زمان وردپرس استفاده از افزونه Quick Page/Post Redirects است. اگر صفحات قدیمی را به صفحات جدید تبدیل کرده اید، که اغلب موجی از پیوندهای شکسته را پشت سر می گذارد، مفید است. افزونه را نصب کنید و می توانید URL های قدیمی را به صورت انبوه و سپس نسخه جدید هر صفحه را اضافه کنید. از سایت Broken Link Checker استفاده کنید تا ببینید کدام URL را باید تغییر مسیر دهید.

بیشتر ابزارهای سئو، سایت شما را مانند موتورهای جستجو می خزند تا این مسائل رایج را بررسی کنند. محتوای تکراری و لینک های شکسته (یا خطاهای 404) دو خطای رایج خزیدن هستند که اکثر وب سایت ها را آزار می دهند. اگر از یک سیستم مدیریت محتوا مانند وردپرس استفاده نمی‌کنید، باید فایل htaccess. سایت خود را ویرایش کنید تا 301 تغییر مسیر داشته باشد. اکیداً توصیه می کنیم تغییر مسیر 301 را به خوبی یاد بگیرید و یا در این مورد خاص از افراد حرفه ‌ای کمک بگیرید.

 

5. اعتماد (Trust)

PageRank، فرمول معروفی که بنیانگذاران گوگل اختراع کردند، مطمئناً تنها معیاری نیست که آنها هنگام رتبه بندی صفحات در ده نتیجه جستجوی برتر انجام می دهند. فاکتور اعتماد به طور فزاینده ای دارد اهمیت پیدا می کند و بیشتر بروز رسانی های اخیر گوگل به وب سایت های هرزنامه و مبهم ضربه زده است. TrustRank راهی برای گوگل است تا ببیند آیا سایت شما قانونی است یا خیر. برای مثال، اگر مانند یک برند بزرگ به نظر می رسید، احتمالاً گوگل به شما اعتماد خواهد کرد. بک لینک های با کیفیت از سایت های معتبر (مانند دامنه های .edu یا .gov) نیز به افزایش اعتماد گوگل به شما کمک می کند.

 

عناصر اعتماد در سایت شما

اکنون، سه بخش برای ایجاد اعتماد وجود دارد: قدرت، نرخ پرش و سن دامنه.

 

Authority

گوگل اعتبار کلی سایت شما را با ترکیبی از دو نوع قدرتی که می توانید ایجاد کنید تعیین می کند:

 

  • اعتبار دامنه، که به میزان گسترده بودن نام دامنه شما مربوط می شود. به عنوان مثال،

Coca-cola.com بسیار معتبر است، زیرا همه در مورد آن شنیده اند.

 

  • اعتبار صفحه، که به میزان معتبر بودن محتوای یک صفحه (مثلاً یک پست وبلاگ) مربوط می شود. می توانید از این ابزار برای بررسی اعتبار خود در مقیاس 1-100 استفاده کنید.

 

دو معیار محبوب دیگر، اعداد اعتبار دامنه و صفحه از Moz هستند.Moz همچنین این امتیاز را از 0 تا 100 پایه گذاری می کند، اما این یک مقیاس سنگینی است. به این معنی که از 0 تا 20 رفتن نسبتا آسان است. با این حال، هر چیزی بیش از 50-60 نمره بالا و خوبی است و 80-90 اغلب بالاترین نمرات در هر صنعت خاص است.

 

نرخ پرش (Bounce Rate)

نرخ پرش شما معیاری است ساده که نشان می دهد چند نفر قبل از اینکه سایت شما را ترک کنند، فقط یک صفحه را در سایت شما را مشاهده می کنند.

محتوا، زمان بارگذاری صفحه سایت، قابلیت استفاده و جذب خوانندگان مناسب همگی بخشی از دلایل کاهش نرخ پرش سایت

شما هستند. فهم آن ساده است؛ خوانندگان، زمان بیشتری را در سایتی که سریع بارگیری می شود، ظاهر خوبی دارد و محتوای عالی دارد، صرف می کنند.

استفاده از ویدئو نیز روش عالی دیگری برای کاهش نرخ پرش است، اما شما باید محتوای ویدئویی خود را با کیفیت محتوای بالا و جذاب و مفید ارائه دهید تا موثر باشد. مهمتر از همه، محتوای شما باید آنچه را که خواننده انتظار دارد و دنبال آن در گوگل گشته ارائه دهد. آنها باید در صفحه شما آن را بیابند و در اسرع وقت دقیقاً به آنچه می خواستند برسند. اگر بتوانید این کار را انجام دهید، اکثر افراد به اندازه کافی در سایت می مانند، که به گوگل می گوید سایت شما به صورت موضوعی مرتبط است.

 

عمر دامنه (Domain Age)

گاهی اوقات محترم ترین فرد در اتاق، مسن ترین است؛ درست است؟ در مورد اینترنت هم همینطور! اگر وب ‌سایتی برای مدتی وجود داشته باشد و محتوای ثابتی تولید کند و این کار را به گونه‌ای انجام دهد که برای موتورهای جستجو خوشایند باشد، همواره بالاتر از یک سایت جدید قرار می‌ گیرد.

 

3 نکته برای ایجاد اعتماد بیشتر

در اینجا برخی از بهترین نکات سئو برای کمک به ایجاد اعتماد بیشتر در سایت خود آورده شده است:

 

  • صبور باشید

اعتماد چیزی نیست که یک شبه اتفاق بیفتد. گاهی اوقات، شما فقط باید صبور باشید و متوجه شوید که گوگل عجله ای برای خزیدن سایت شما ندارد. یکی از راه‌هایی که می‌ توانید آن‌ها را زودتر به انجام این کار وادار کنید، ایجاد تغییرات جزئی در سایت و ثبت درخواست ایندکس (requesting indexing) در کنسول جستجوی گوگل است. این امر گوگل را وادار به عمل می کند، اما هنوز چیزی را تضمین نمی کند.

 

  • درک هدف

بخش بزرگی از بازاریابی سئو این است که بدانید کاربران چه می خواهند، نه آنچه شما می خواهید آنها بخواهند! وقتی کسی چیزی را در گوگل جستجو می کند، به دنبال انجام کاری است. اگر آن راه حل را ارائه می کنید، مطمئن شوید که راه حل کامل را ارائه کرده اید. در غیر این صورت، آنها به سایت شما می رسند، متوجه می شوند که به اندازه کافی خوب نیست و سایت تان را ترک می کنند.

 

  • آنچه را که می خواهند به آنها بدهید

یک نکته عالی برای جلوگیری از پرش کاربران این است که به محض ورود به سایت شما آنچه را که می خواهند به آنها بدهید! اکثر مردم به دنبال خواندن یک مقاله کامل نیستند، در عوض، آنها می خواهند پاسخی دریافت کنند، و هر چه زودتر آن را به آنها بدهید، بهتر است.

 

 

6. لینک ها (Links)

نظر کارشناسان درباره میزان اهمیت لینک سازی متفاوت است. اکثریت معتقدند که لینک ها یکی از مهم ترین عوامل رتبه بندی گوگل برای شما هستند. یکی از مشکلات بسیاری از سئوکاران این است که نمی دانند چگونه این کار را به درستی انجام دهند. اگر از تاکتیک های اشتباه استفاده کنید، از همان ابتدا خود را برای شکست آماده کرده اید. اگر استراتژی بلند مدت را انتخاب کنید و پیوندها را به روش درست بسازید، ممکن است کمی بیشتر طول بکشد، اما در ادامه راه از خود تشکر خواهید کرد.

 

عناصر لینک سازی

در این قسمت از این مقاله، مهمترین فاکتورهایی که باید هنگام ایجاد لینک برای سایت خود در نظر بگیرید آورده شده است:

 

کیفیت لینک (Link Quality)

در حالی که لینک ها همه چیز نیستند، وقتی به لینک ها نگاه می کنیم، کیفیت آنها حرف اول را می زند. کیفیت لینک ها خیلی بیشتر از تعداد لینک هایی که دارید اهمیت دارد. ساختن بک لینک های با کیفیت به معنای دستیابی به منابع مناسب و ارائه ارزش در ازای یک لینک قوی است. راه‌های زیادی برای ایجاد پیوند به روش درست وجود دارد، برای همین Google تنها به کسانی که این کار را به درستی انجام می‌دهند، توجه نشان می‌دهد. اکثر مردم فقط به تعداد کل لینک ها نگاه می کنند، اما به چند دلیل این یک اشتباه بزرگ است:

 

  • موتورهای جستجو ممکن است اکثریت قریب به اتفاق لینک ها را در صورتی که کیفیت پایین یا اسپم داشته باشند نادیده بگیرند.

 

  • لینک های سایت های کاملا جدید ارزش بیشتری نسبت به لینک های تکراری از سایت های موجود دارند.

 

  • ارزش لینک های سایر وب سایت ها از تعداد زیادی لینک از سایت شما (از یک صفحه به صفحه دیگر) بیشتر است.

 

حال چگونه یک لینک بد را از یک لینک خوب تشخیص دهیم؟

گوگل انتظار دارد لینک هایی که به سایت خود اشاره می کنید مرتبط باشند. صرفا خرید پکیج های لینک سازی، نتایجی را که انتظار دارید به همراه نخواهد داشت. یکی دیگر از مواردی که گوگل به دنبال سایت هایی است که برای لینک ها ارزش دریافت می کنند. می‌توانید یک جستجوی سریع «سایت: برای ما بنویسید» انجام دهید، و ممکن است سایت هایی پیدا کنید که به شما امکان نوشتن در سایت خودشان و با اجازه لینک دهی به سایت خودتان را بدهند.

برخی از این سایت‌ها ممکن است در ازای دریافت لینک، هزینه پست مهمان در سایت خود را از شما دریافت کنند. گوگل این را دوست ندارد زیرا برای کسانی که بودجه  بزرگی دارند دور زدن سیستم قوانین گوگل آسان می شود!! هدف از ساخت لینک این است که گوگل به کسانی که در ازای یک لینک ارزش ارائه می کنند، پاداش دهد. شما باید در یک سایت با افرادی که به تخصص شما علاقه مند هستند، یک پست مهمان بنویسید. سایتی که برای نوشتن پست مهمان انتخاب می کنید نیز باید ترافیک خاص خود را داشته باشد. وقتی سایت دارای ترافیک باشد، لینک با ارزش تری به سمت شما جریان می ‌یابد، زیرا مردم در واقع آنچه را که شما مشارکت می ‌دهید می ‌بینند.

 

انکرتکست (Anchor text)

Anchor text متنی است که در پیوند استفاده می شود. هر زمان متنی را دیدید که با کلیک کردن روی آن به صفحه یا سایت دیگری هدایت می شوید، آن متن که رویش کلیک کردید همان انکرتکست است. هدف این است که متن تا حد امکان طبیعی در مقاله ظاهر شود. شما باید انواع مختلفی از انکرتکست داشته باشید زیرا هر کدام جایگاه خاص خود را در حوزه سئو دارند. تنها کاری که نباید انجام دهید این است که مجموعه‌ای از متن به کار ببرید که می‌گوید «اینجا را کلیک کنید» تا به سایت شما اشاره ‌کند.

برای مثال ما این مقاله ای را که هم اکنون می خوانید را با انکرتکست عبارت «سئو چیست» از سایر مقالات سایت مان به همین صفحه کنونی لینک داده ایم. انجام این کار به Google کمک می ‌کند تا درمورد صفحات مقصد، پیش از این که کسی کلیک ‌کند، بیشتر بداند موضوع صفحه مقصد درباره چیست؛ همان طور که وقتی شما روی عبارت “سئو چیست” کلیک کردید می دانستید که موضوع این صفحه درباره SEO است.

 

تعداد لینک ها (Number of Links)

در نهایت، تعداد کل لینک‌هایی که دارید نیز مهم است و باید به مرور زمان بک لینک‌هایی با کیفیت بالا در مقیاس بزرگتر ایجاد کنید. ما قبلاً به این موضوع اشاره کرده‌ ایم، اما باید مجددا یادآوری کنیم که: تنها تعداد کل لینک ها نیست که اهمیت دارد و قطعا سایتی که بیشترین لینک را با کیفیت بالا دارد، معمولاً از مزیت بهتری برخوردار است. با این حال، این به صفحاتی که برای آنها پیوند می ‌گیرید نیز بستگی دارد. پیوندها به صفحه اصلی شما خوب هستند، اما بیشتر پیوندهای طبیعی به یک صفحه اصلی نخواهند بود مگر اینکه نام برند شما را به طور خاص ذکر کنند.

تنها برای صفحات ارزشمند لینک بگیرید

چیزی که اغلب می‌ بینید این است که افراد به صفحات یا پست‌های سایت شما پیوند می‌ دهند. در صورت امکان، مطمئن شوید که منابع مناسب به صفحات مناسب شما پیوند داده شده اند. چیزی که شما نمی خواهید این است که صفحه قوانین شما بیشترین لینک دریافتی را به سایت شما داشته باشد!! چیزی برای خرید از آن صفحه وجود ندارد! بازدیدکنندگان نمی توانند اطلاعات خود را به شما بدهند یا مشترک شوند یا خرید کنند. پس گرفتن لینک برای صفحاتی که برای شما ارزش آفرین نیستند، اهمیت چندانی ندارد. این اولین اشتباه رایجی است که برخی ممکن است انجام دهند.

از کجا لینک می گیرید؟

دوم این که باید ببینید این پیوندها از کجا و چگونه می آیند. یکی از محبوب‌ترین ویژگی‌های Crazy Egg، نقشه حرارتی است که به افراد کمک می‌کند تا مشخص کنند کدام عناصر سایت به تبدیل‌ بازدید کننده به مشتری یا مشترک کمک می ‌کنند و کدام‌ یک افراد را از تبدیل منحرف می ‌کند. پس دریافتید که کیفیت منبع پیوندهایی که دریافت می‌ کنید مهم است، اما مکانی که به آن لینک می ‌دهند نیز اهمیت دارد.

 

3 نکته برای بهبود لینک سازی

اکنون اجازه دهید برخی از مراحل عملی را به شما ارائه دهیم که می توانید برای بهبود لینک سازی خود انجام دهید و اطمینان حاصل کنید که بیشترین میزان پیوند را از تلاش های خود دریافت می کنید.

 

از میانبرها استفاده نکنید

هیچ میانبری در لینک بیلدینگ وجود ندارد. شما باید زمان بگذارید و آنها را به روش درست بسازید. این شامل گفتگو با افراد، معرفی خود و گفتن اینکه چگونه می توانید برای سایت آنها ارزش قائل شوید، می شود. به دنبال فرصت‌های لینک سازی از طریق لینک های شکسته باشید، سایت‌هایی را پیدا کنید که مرتبط با موضوع سایت شما هستند، و با آنها از طریق ایمیل یا رسانه‌های اجتماعی ارتباط بگیرید و درخواست بک لینک کنید.

 

حذف لینک های خطرناک

گوگل چیزی به نام ابزار انکار(disavow tool) دارد که به شما امکان می دهد پیوندهایی را که ممکن است به توانایی شما در رتبه بندی آسیب برساند حذف کنید. شما باید با دقت از این ابزار استفاده کنید زیرا رد کردن تعداد زیادی لینک در واقع می تواند به سایت شما آسیب برساند. حذف پیوندهایی که دیگر مرتبط نیستند یا ممکن است به طور تصادفی در نمایه شما ظاهر شوند، می تواند به پاکسازی نمایه پیوند شما کمک کند. گاهی اوقات ممکن است رقبای شما و یا هر کس دیگری برای شما به منظور حذف و یا کاهش رتبه شما در گوگل برایتان لینک مخرب بسازد که با استفاده از این ابزار می توانید اقدام مخرب آن ها را خنثی کنید.

 

لینک داخلی را فراموش نکنید

لینک داخلی نیز بخش مهمی از پازل است. ما نباید فقط نگران لینک های خارجی باشیم. البته که لینک های خارجی مهم هستند، اما ایجاد یک شبکه از صفحات با موضوعات مرتبط  توسط لینک سازی داخلی در همان جایگاه به گوگل کمک می کند تا سایت شما را راحت تر بخزد. گوگل توجه زیادی به هدف جستجو و جامعیت کلی یک قطعه از محتوا دارد. اگر بتوانید مشکلات کاربران را در یک مقاله اصلی با مجموعه‌ای از مقالات مرتبط که یک موضوع را کامل پوشش می‌دهند حل کنید، Google قدردان شما خواهد بود! به طور مثال؛ در مقاله فعلی با موضوع “سئو چیست” ما به کلیات مباحث پرداخته ایم اما جزئیات موضوعات فرعی را در مقالات فرعی دیگر به طور دقیق بررسی کرده ایم و لینک آن ها را در اینجا برای شما در میان متن مقاله در هر قسمت مربوطه قرار داده ایم.

 

 

7. شخصی

مورد دیگر که از موارد سئوی خارج از صفحه نیز می باشد، عوامل شخصی است. البته منظور ما بیشتر حول موضوع جمعیت و مکان است. این عوامل به طور خودکار بر نحوه پاسخگویی افراد به محتوای شما تأثیر می ‌گذارند، اما تلاش‌های سئوی شما نیز از یک ناحیه‌ای از جهان تا منطقه دیگر متفاوت عمل می ‌کند. در حالی که بسیاری از این موارد خارج از کنترل شما هستند، می توانید چند کار را انجام دهید تا شانس خود را برای دستیابی به مخاطب خاص خود افزایش دهید. وقتی صحبت از فاکتورهای شخصی سئو صحبت به میان می‌ آید، گزینه «یک اندازه مناسب برای همه» وجود ندارد.

 

عناصر عوامل سئوی شخصی

در اینجا بزرگترین عوامل موثر بر سئوی شخصی آورده شده است:

 

کشور

همه جستجوگران نتایج مربوط به کشوری را که در آن هستند می‌ بینند. زمان‌ های باز فروشگاه‌ ها و رستوران‌ های توصیه ‌شده بر اساس منطقه زمانی شما ظاهر می ‌شوند.

موتورهای جستجو کلمات را متفاوت تفسیر می کنند. کسی که در ایالات متحده به دنبال “تخت خواب” است، فروشگاه های تخت خواب را در شهر خود می بیند، در حالی که کسی که در بریتانیا است نتایج متفاوتی را در گوگل مشاهده خواهد کرد. یک راه برای اینکه به گوگل بگویید می‌خواهید کشورهای خاصی را هدف قرار دهید، این است که آنها را به عنوان کلمات کلیدی درج کنید. مثلا، ” خرید تخت خواب در لندن”.

سئو بین المللی

با این حال، ابتدا از خود بپرسید که آیا برای شما سودآوری و مقدور است که به صورت بین المللی فعالیت کنید؟ میزان رقابت از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. به یاد داشته باشید که چگونه انتخاب کلمه کلیدی تا حد زیادی به رتبه بندی رقابت در حال حاضر بستگی دارد. خوب، گوگل کانادا نتایج متفاوتی نسبت به گوگل ایران خواهد داشت. هر کشور ممکن است سطوح مختلف دشواری داشته باشد. یک سایت چند زبانه نه تنها اطلاعات شما را در اختیار افراد بیشتری به زبان مادری آنها قرار می دهد، بلکه می تواند به شما در رتبه بندی راحت تر در مکان های دیگر کمک کند.

ایجاد محتوای چند زبانه یکی از ساده ‌ترین «پیروزی ‌های سریع» است که وجود دارد. با این حال، اجرای آن آسان نیست. بیشتر افزونه های ترجمه وب خیلی خوب نیستند. بسیاری قول خواهند داد که محتوای شما را به طور خودکار به تقریباً هر زبانی ترجمه کنند، اما نتیجه نهایی طبیعی نیست.

بنابراین بهتر است که مقالات خود را بدهید به افراد بومی ‌زبان و یا مسلط به آن زبان تا به ترجمه محتوا بپردازند. در نتیجه کیفیت و دقت افزایش می ‌یابد و باعث می شود افراد مدت طولانی‌ تری در سایت شما باقی بمانند و در نهایت رتبه سایت شما بالاتر می رود.

در این راستا دوره سئو بین المللی می تواند به شما کمک کند تا در عرصه جهانی موفق ظاهر شوید. زیرا که نحوه سئو سایت های ایرانی با سایت بین المللی تفاوت های زیادی دارد.

 

شهر

هدف گذاری جغرافیایی حتی گاها فراتر می رود و به سطح شهر می رسد. به همین دلیل است که هنگام جستجوی یک زنجیره فست فود، معمولاً نتایج را از اطراف خود می بینید. استفاده از نام شهرها به عنوان کلمات کلیدی کمک کننده است، اما خود را با سئو محلی در گوشه ای محدود نکنید، در غیر این صورت اینطور به نظر می رسید که فقط یک سایت و کسب و کار محلی هستید. البته که اگر شما یک بیزنس محلی هستید و کسب ‌و کار شما عمدتاً در منطقه محلی فعالیت می‌ کند، باید با سئوی محلی عالی از آن بهره ببرید.

 

3 نکته برای بهبود عوامل شخصی سئو

3 نکته ساده برای کمک به شما در بهبود عوامل شخصی موثر بر سئو:

  • پرسونای مشتری خود را بشناسید

فقط شما هستید که می توانید بفهمید پرسونای مشتری شما چیست و چه خصوصیاتی دارد. اگر شخصیت مشتری ایده آل خود را نمی شناسید، این اولین قدم برای سئوی شخصی است. مشتری شما چه می خواهد؟ چرا دنبال شما می گردند؟ وقتی در سایت شما قرار می گیرند چه انتظاری دارند؟ اگر به این سؤالات به درستی پاسخ دهید، باید بتوانید دقیقاً همان چیزی را که مشتری انتظار دارد ارائه دهید. وقتی این کار را انجام می دهید، گوگل برای شما بیشتر ارزش قائل می شود زیرا مردم زمان بیشتری را در سایت شما صرف می کنند و با عناصر موجود در سایت تعامل دارند.

  • محتوای چند زبانه تولید کنید

داشتن محتوا به زبان های مختلف آنقدرها هم که فکر می کنید سخت نیست. وقتی این کار را انجام می ‌دهید، موانع بسیاری را از بین می ‌برید و به افرادی که فارسی زبان نیستند اجازه می ‌دهید هر محتوایی را که ارائه می ‌دهید بخوانند و یا حتی از خدمات یا محصولات بین المللی شما بهره‌مند شوند.

 

بیشتر بخوانید

نحوه ایجاد سایت دو زبانه وردپرسی

 

 

  • تحقیق در مورد کلمات کلیدی در کشورهای دیگر

تقریباً تمام ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی به شما امکان می دهد برای سایر کشورها نیز تحقیق کنید. اگر افراد خارج از کشور را هدف قرار می دهید، باید برای دسترسی به آن افراد، تحقیق کلمات کلیدی مناسب را انجام دهید.

 

8. اجتماعی

در نهایت، بیایید نگاهی به عوامل اجتماعی سئو خارج از صفحه بیندازیم. علاوه بر سیگنال‌های اجتماعی مستقیماً از جستجوگر، راه‌های دیگری نیز وجود دارد که نتایج خوب در رسانه‌های اجتماعی به شما در رتبه ‌بندی بهتر کمک می ‌کند. چه به طور مستقیم از طریق لینک های بیشتر یا به طور غیرمستقیم از طریق افزایش روابط عمومی، مسائل اجتماعی.

 

عناصر اجتماعی برای سئو چیست؟

دو عامل اصلی تأثیر وجود دارد:

 

کیفیت اشتراک گذاری

خدمات سئو و بازاریابی شبکه های اجتماعی مکمل یکدیگرند زیرا هدف این است که به گوگل بگویید چقدر عالی هستید! اگر افرادی هستند که محتوای شما را به اشتراک می ‌گذارند و باعث بازدید بیشتر برای سایت شما می شوند، این به Google چه می ‌گوید؟ این به آن‌ ها می ‌گوید که آنچه را که شما برای ارائه دارید را دوست دارند و شما ارزش زیادی برای مردم ایجاد می ‌کنید. این برای گوگل خوب است.

 

تعداد اشتراک گذاری

معیار اجتماعی ثانویه، تعداد اشتراک گذاری است. وایرال شدن آرزوی هر بازاریابی است، اما تحقق این امر بیش این از حد سخت شده است. البته که نکات و راه های زیادی وجود دارد، اما حقیقت کمی ساده تر است: محتوای عالی بسازید!! این به معنای چیزهای مختلف برای افراد مختلف است. به عنوان مثال، در فضای بازاریابی، متوجه شده ایم که محتوای طولانی تقریبا همیشه بهتر از محتوای کوتاه است. اکنون، یک لحظه به سایت های شایعات سلبریتی ها فکر کنید. هیچ‌ کس نمی ‌خواهد که میان یک متن متشکل از کلی از کلمات غافلگیر و گیج شود! در اینجا تقریباً برعکس است. مخاطب آنها چیزی مختصر با درام زیاد می خواهد. آنها ویدیوها و تصاویر بیشتری با متن کمتر می خواهند.

حتما این سایت هایی که اخبار بازیگران مشهور را منتشر می کنند تا به حال دیده اید. آنها شما را با تیترهای مهیج جذب می ‌کنند و گاها خبرها را هیجان ‌انگیزتر از آنچه که هست جلوه می دهند و روایت می کنند. فکر می کنید چند نفر آن مقالات را بدون خواندن مقاله به اشتراک می گذارند؟

احتمالا زیاد! برای به دست آوردن اشتراک در سئو، شما فقط باید محتوای عالی را ایجاد کنید که مردم دوست دارند آن را بخوانند، در سایتی که مردم در آن مطالعه می کنند. به همین دلیل است که قبلاً گفتیم پست مهمان در سایت‌هایی با خوانندگان واقعی چقدر مهم است. اگر در جایی پست مهمان درست می‌ کنید که خواننده ندارد، فکر می ‌کنید مقاله اشتراک ‌گذاری می ‌شود؟

 

3 نکته برای بهبود اشتراک گذاری اجتماعی

در اینجا سه ​​نکته برای به اشتراک گذاری بیشتر در رسانه های اجتماعی وجود دارد:

  • ایجاد محتوای عالی

ایجاد محتوا با بهترین کیفیت راهی ساده برای به اشتراک گذاشته شدن زیاد است. گوگل ساعت ‌های زیادی و هزینه های بالاتر از آنچه تصور می کنید برای جلوگیری از نقض قوانین Google  توسط افراد صرف می‌ کند. فهم این موضوع بسیار ساده است، این مبادله “زمان” با “ارزش” است. همه چیز در تجارت مبادله “ارزش” است و همین امر در مورد بازاریابی سئو نیز صدق می کند. پس محتوای ارزشمندی را در اختیار گوگل قرار دهید تا گوگل به شما با یک رتبه بندی خوب پاداش دهد!

  • سازگار باشید

ثبات در سئو و رسانه های اجتماعی بسیار مهم است. اگر هر سه ماه یک بار پست کنید، نه تنها الگوریتم‌ های رسانه‌ های اجتماعی از شما متنفر خواهند شد، بلکه کسی در اطراف نخواهد بود که محتوا را به اشتراک بگذارد، زیرا از پست قبلی شما بسیار گذشته است. پست کردن مداوم در رسانه های اجتماعی مستلزم داشتن محتوای جدید برای به اشتراک گذاشتن به طور منظم است.

  • کار را آسان کنید

افزونه های ترغیب به اشتراک گذاری اجتماعی بسیاری وجود دارد، بنابراین باید از یکی از اینها در سایت خود استفاده کنید. اگر خواننده نتواند راه ساده ای برای به اشتراک گذاشتن پست شما در رسانه های اجتماعی بیابد، احتمالاً انجام نخواهد داد.   راه های افزایش اشتراک گذاری پست وبلاگ گوناگونی وجود دارد که ما در آن مقاله مفصل به آن پرداخته ایم.

 

 

دستورالعمل EAT گوگل برای سئو چیست؟

همانطور که شیوه های سئوی خود را ارزیابی می کنید، می توانید تجزیه و تحلیل کنید که گوگل از چه چیزی برای ارزیابی کنندگان محتوای انسانی استفاده می کند. ببینید، علاوه بر تعداد انبوهی از الگوریتم‌ها، Google از رتبه دهنده های کیفیت برای بهبود تجربه موتور جستجو برای همه استفاده می‌ کند. گوگل در دستورالعمل های ارزیاب خود توضیح می دهد که یک صفحه با کیفیت بالا باید دارای سطح بالایی از این 3 فاکتور باشد:

 

  • تجربه و تخصص (Expertise)
  • قدرت (Authority)
  • قابل اعتماد بودن (Trustworthiness)

 

یا همانطور که ترکیب حرف اول این مجموعه دستورالعمل ها بیشتر شناخته شده است، EAT.

بررسی ذهنی آنچه باعث می‌ شود یک محتوای EAT نمایش داده شود به موضوع، پس ‌زمینه ارسال ‌کنندگان، شهرت وب ‌سایت و موارد دیگر بستگی دارد.

 

اگرچه ممکن است از همان ابتدا کنترلی روی همه عوامل نداشته باشید، اما در نظر داشتن EAT در هنگام ایجاد محتوا می ‌تواند به شما کمک کند تا مطمئن شوید که محتوای شما به آن سمت جهت دهی می شود.

 

4 نکته برای بهبود EAT شما

 

  • تحقیقات خود را انجام دهید

این ممکن است بدیهی به نظر برسد، اما بهترین راه برای به تصویر کشیدن واقعی تخصص، اقتدار و قابل اعتماد بودن، به اشتراک گذاشتن اطلاعات دقیق است. در صورت امکان مصاحبه های افراد متخصص یا پست های مهمان را در سایت تان بیاورید. اطمینان حاصل کنید که اطلاعاتی که به اشتراک می گذارید، در زمینه موضوع و برای مخاطبانی که آن را می خوانند، صحیح باشد. انجام خلاف این حالت سریعترین راه برای کسب امتیاز پایین با این معیارها است!

  • جامع باشید

اکنون که مطمئن شدید اطلاعات شما دقیق است، باید از جامع بودن آن نیز مطمئن شوید. پاسخ دادن به یک سوال با یک پست کوتاه یا ساده می تواند احساس نادیده انگاشتن برای مخاطب داشته باشد. برای اینکه به عنوان یک متخصص دیده شوید، محتوای شما باید احساس رضایت را در خواننده ایجاد کند.

  • با آنچه که می دانید صحبت کنید

هنگامی که در حال تولید محتوا برای وب سایت خود هستید، به آنچه به عنوان یک نام تجاری در مورد آن هستید، پایبند باشید. از سندروم شی براق و گم شدن در محتوایی که به موضوع وب سایت شما مرتبط نیست اجتناب کنید. پایبندی به موضوع تخصصی خود به ایجاد شهرت شما به عنوان مکانی که برای کسب اطلاعات در مورد آن باید مراجعه کنید، کمک می کند.

  • درباره نیاز مخاطب خود صحبت کنید

با توجه به نکات مشابه، تنها زمانی قادر خواهید بود که در ذهن یک خواننده اعتماد و اقتدار ایجاد کنید که واقعاً در مورد موضوعی صحبت کنید که خوانندگان برای خواندن آن می آیند. چه چیزی در مورد موضوعی است که آن ها میخواهند بدانند تا در اختیارشان قرار دهید؟ چه مشکلاتی را می توانید برایشان حل کنید؟ مهم این است که بتوانید درباره یک موضوع کامل صحبت کنید زیرا آن را به خوبی می دانید و بتوانید آن را به روش هایی که در دسترس و مرتبط هستند یاد دهید. دومی به خوانندگان کمک می کند که در واقع شما را به عنوان یک مرجع و فردی که می توانند به آنها اعتماد کنند ببینند.

 

 

نحوه نظارت و ردیابی نتایج SEO

تنظیمات فنی، محتوا و پیوندها برای ورود یک سایت به نتایج جستجو بسیار مهم هستند. نظارت بر تلاش های شما به بهبود بیشتر استراتژی شما کمک می کند. اندازه ‌گیری موفقیت سئو به معنای ردیابی داده‌ های مربوط به ترافیک، تعامل و لینک ها است. و اگرچه، اکثر شرکت‌ ها مجموعه‌ای از KPI های سئو (شاخص‌ های کلیدی عملکرد) خود را توسعه می‌ دهند، در اینجا رایج ‌ترین آنها را آورده ایم:

 

  • رشد ترافیک ارگانیک
  • رتبه بندی کلمات کلیدی (تقسیم به عبارات مارک دار و غیر مارک دار)
  • تبدیل از ترافیک ارگانیک
  • میانگین زمان در صفحه و نرخ پرش
  • صفحات فرود برتر که ترافیک ارگانیک را جذب می کنند
  • تعداد صفحات ایندکس شده
  • رشد لینک ها (از جمله لینک های جدید و گم شده)

 

 

سئو و بروز رسانی الگوریتم های گوگل

سئو ممکن است اغلب به دلیل اصطلاح “الگوریتم های گوگل” غیرقابل دسترس یا غیرممکن به نظر برسد. الگوریتم مجموعه‌ای از عملیاتی است که موتور جستجو برای محاسبه و رتبه ‌بندی سایت ‌ها در زمانی که شخصی از یک عبارت جستجوی خاص استفاده می‌ کند، استفاده می ‌کند.

ممکن است شنیده باشید که الگوریتم های گوگل همیشه در حال تغییر هستند و تا حدی این درست است. گوگل چندین بار در سال آنچه را که آنها را «بروز رسانی‌ های اصلی» می‌ نامند انجام می‌ دهد تا به کسانی که در اینترنت جستجو می‌ کنند خدمات بهتری ارائه دهد.

با این حال، در حالی که ممکن است گوگل اغلب تغییراتی ایجاد کند، نگرانی اصلی شما باید به ایجاد محتوای با کیفیت بالا، استفاده از کلمات کلیدی مرتبط و ایجاد شبکه بک لینک معتبر ادامه دهد. وقتی صحبت از الگوریتم‌ های Google می ‌شود، نباید سعی کنید «قوانین گوگل را دور بزنید»، زیرا دلیل اصلی بروز رسانی‌ های مداوم، حذف افرادی است که این کار را انجام می ‌دهند. در واقع می توانید با تمرکز بیش از حد بر روی الگوریتم و عدم تمرکز بر محتوای خود به رتبه بندی خود آسیب وارد کنید.

 

 

بیشتر بیاموزید!

در این مقاله، ما سعی کردیم تا اطلاعات زیادی را در این بلاگ پوشش دهیم، و شاید طولانی شدن آن کمی شما را سردرگم کند. سفر شما تنها با دانستن این که سئو چیست تمام نمی شود. زیرا مطالب آن بسیار فنی تر و گسترده تر از آن چیزی است که فکر می کنید. یک اشتباه ممکن است نتیجه تمامی زحمات شما را به باد بدهد. پیشنهاد اول ما، استفاده از خدمات سئو است. اما اگر خود می خواهید که آن را یاد بگیرید، می توانید با شرکت در دوره جامع آموزش سئو با جزئیات کامل و به صورت پروژه محور به این مباحث مسلط شوید و در نهایت، خود تبدیل به یک کارشناس سئو شوید!

همچنین برای شما خواننده عزیز که این مقاله را تا اینجا مطالعه کردید یک کد تخفیف 20% برای شرکت در دوره در نظر گرفته ایم:

Article-C-20%

 

 

همچنین اگر ساکن شهر مشهد هستید، می توانید در دوره حضوری آموزش سئو در مشهد شرکت کنید.

 

 

سوالات متداول بازاریابی سئو

 

چه مدت طول می کشد تا سئو کار کند؟

سئو یک مسیر سریع برای موفقیت نیست. هرگز نبوده و نخواهد بود. در مورد سئو باید یک برنامه بلند مدت داشته باشید زیرا رتبه بندی اکثر کلمات کلیدی بین شش ماه تا یک سال طول می کشد.

 

مهمترین عامل در بازاریابی سئو چیست؟

هیچ عامل مهمی وجود ندارد زیرا همه آنها مهم هستند. اگر بخواهم چیزی را انتخاب کنم که باید روی آن تمرکز کنید، ارائه اطلاعات با کیفیت به مردم است. شما می توانید تمام قطعات سئو را در جای خود داشته باشید، اما اگر محتوای شما خوب نیست، مهم نیست زیرا مردم به شما علاقه ای نخواهند داشت.

 

چگونه در گوگل سریعتر رتبه بندی کنم؟

بهترین راه برای رتبه بندی، تلاش مداوم و منظم است. اگر برای برنده شدن در آن هستید، باید به طور پیوسته پیوندهایی به سایت خود ایجاد کنید، محتوای جدید ایجاد کنید و محتوای قبلی را به روز کنید. انجام این کار روز به روز نتایج مورد نظر شما را به همراه خواهد داشت.

 

آیا می توانم یک وب سایت را بدون سئو رتبه بندی کنم؟

البته، موقعیت‌هایی وجود دارد که افراد خوش‌شانس می‌شوند، اما احتمالاً به این دلیل است که آنها چیزی را ارائه می‌کنند که بسیاری از مردم آن را ندارند. بسیاری از افراد در یک فضا با هم رقابت می کنند، جایی که بهترین سئو می تواند برنده شود. بازاریابی وابسته یک مثال عالی از این موضوع است. میلیون ها سایت وجود دارد که بر روی کالاهای ورزشی برای بازاریابی وابسته تمرکز می کنند. رقابت در این فضا مستلزم درک درستی از بازاریابی سئو است.

 

هزینه سئو چقدر است؟

هزینه سئو به عوامل گوناگونی بستگی دارد. شما می توانید یک متخصص را استخدام کنید تا آن را برای شما مدیریت کند، یا می توانید همه کارها را خودتان انجام دهید. انجام آن توسط خودتان زمان زیادی طول خواهد کشید و باید منحنی یادگیری را در نظر بگیرید. با این حال، در اکثر موارد، اگر همه کارها را به تنهایی انجام دهید، می توانید تقریباً رایگان این کار را انجام دهید البته اگر درست انجام دهید. همچنین می توانید نگاهی به صفحه خدمات سئو در مشهد ما برای سپردن کار خود به ما بیاندازید!

 

 

پانا مارکتینگ به عنوان یک آژانس دیجیتال مارکتینگ در ایران ، به شما هم در انجام خدمات بازاریابی دیجیتال و هم برگزاری کارگاه‌های آموزشی کمک می کند تا در مسیری که به آن علاقه مندید رشد و پیشرفت کنید.

میانگین 4.7 از 5 - (60 نفر امتیاز داده‌اند)

این مقاله را به اشتراک بگذارید

با عضویت در خبرنامه ایمیلی از آخرین مقالات و کدهای تخفیف باخبر شو!

میخوای کسب و کار آنلاین
و پر فروش داشته باشی؟

با ما در ارتباط باش، میتونیم کمکت کنیم!

رشد و توسعه کسب و کار آنلاین با پانا مارکتینگ

پانا مارکتینگ در تمامی شهرهای کشور فعالیت دارد اما دفتر اصلی فعلی ما در مشهد می باشد. مطالعه بیشتر

راههای ارتباط با ما

با شما تماس می گیریم!