معرفی دوره جامع آموزش طراحی سایت با وردپرس
دوره جامع آموزش طراحی سایت با وردپرس پانا مارکتینگ که خود تنها یک بخش از دوره جامع آموزش طراحی سایت است، کامل ترین پکیج آموزش ساخت سایت وردپرسی است که به همه مباحث به طور جام می پردازد.
در این دوره یاد میگیریم که چگونه که یک سایت زیبا و حرفه ای با امنیت و سرعت بالا طراحی کنیم. بعد از نصب و آموزش منوها و ابزارهای وردپرس، نحوه طراحی وب سایت را با انواع قالب ها و صفحه سازهای معروفی مانند فلت سام (Flatsome )، بی تم (Betheme) به شما آموزش می دهیم.
همچنین با همه افزونه های مهمی که داشتن آنها ضروری است به طور کامل آشنا خواهید شد. در ادامه با راه های افزایش سرعت سایت و برقراری امنیت سایت آشنا می شوید و می آموزید که چگونه سرعت سایت خود را تا مدت زمان لوود کمتر از 2 ثانیه بالا ببرید و همچنین از نفوذ هکرها به سایت خود جلوگیری کنید.
دوره طراحی سایت بدون کد نویسی
هر کجا که اسم کلاس طراحی سایت بدون کد نویسی به گوش تان خورد بدانید که منظور از این عبارت همان دوره آموزش وردپرس است. همه طراحی ها به وسیله ویجت ها و المان ها به صورت کشیدن و رها کردن( Drag and drop ) انجام می شود. حتی برای این کار نیازی به دانستن دانش گرافیک نیز ندارید زیرا اینکه چگونه از رنگ بندی های مختلف و طرح ها متنوع و خلاقانه استفاده کنید همگی در این بسته آموزشی ارائه شده است.
مکمل های این دوره
بعد از گذراندن این آموزش، می توانید دوره جامع آموزش المنتور پرو را نیز تهییه کنید که در ادامه این دوره مناسب است. المنتور پرو افزونه صفحه ساز زنده ای است که به وردپرس اضافه می شود و به کمک آن می توانید سایتی زیبا و سریع بدون دانش کدنویسی طراحی کنید. در آنجا می آموزید که برای ساخت سایت نیاز به قالب آماده ندارید و با یک قالب بدون استایل به نام آستارا یا سلام المنتور نیز می توانید یک وب سایت حرفه ای طراحی کنید.
چرا باید در دوره آنلاین طراحی سایت وردپرسی شرکت کنم؟
- دوره آنلاین آموزش طراحی سایت وردپرسی جامع است.
- دوره مجازی آموزش طراحی وب سایت با وردپرس نیاز به حضور فیزیکی شما و برگزاری کلاس در ساعتی خاص ندارد.
- دوره آنلاین طراحی سایت وردپرسی دارای پشتیبانی ویژه است که همه سوالات و ابهامات و ایرادات شما در طول دوره رفع می شود.
- نیازی به یادگیری برنامه نویسی ندارید.
- زمان یادگیری آن کوتاه است و خیلی سریع ب مباحث مسلط می شوید.
دوره طراحی سایت با وردپرس مناسب چه کسانی است؟
خرید دوره طراحی سایت با وردپرس مناسب کسانی است که از طراحی کردن صفحات وب لذت می برند، به دنبال نو آوری و خلاقیت هستند، میخواهند کسب و کار شخصی خود را راه اندازی کنند و یا موقعیت شغلی خود را بهبود دهند، کار کردن با کامپیوتر برای آنها ساده و لذت بخش است.
دوره آموزش طراحی سایت با وردپرس مناسب چه کسانی نیست؟
این دوره آموزش طراحی سایت با وردپرس به افرادی که به طراحی سایت علاقه ندارند، وقت کافی برای دیدن آموزش ها و انجام تمرینات را ندارند، به دنبال تغییر یا ارتقای موقعیت شغلی خود نیستند، از طراحی و کار با کامپیوتر به مدت طولانی خسته می شوند، توصیه نمی شود.
مزایای یادگیری وردپرس
- یادگیری وردپرس آسان است.
- آموزش طراحی سایت وردپرس نیازی به دانش کدنویسی ندارد.
- به دلیل پایین تر بودن هزینه طراحی سایت های وردپرسی، محبوبیت بیشتری در میان مشتریان دارد.
- در زمان کوتاه تری می توان سایت وردپرسی ساخت.
- سایت وردپرسی هزینه نگه داری و مدیریت پایین تری دارد.
- سایت وردپرسی سرعت خوبی دارد.
- امکان برقراری امنیت در آن بالاست.
- به دلیل متن باز بودن( Open source) ، امکان ارتقا و تغییر آن اگر برنامه نویسی بلد باشید وجود دارد.
- سئو و بهینه سازی این سایت ها راحت تر است.
بازار کار طراحی سایت با وردپرس
طراحی سایت با وردپرس به دلیل هزینه اقتصادی ساخت و نگهداری آن بسیار محبوب و پرتقاضا است. اگر شما ساخت وب سایت با وردپرس را بدرستی بیاموزید، پروژه های متعددی را پیش رو خواهید داشت. آموزش 0 تا 100 (صفر تا صد) طراحی سایت با وردپرس دقیقا برای همین منظور تهییه شده است تا شما را برای ورود به بازارکار آماده کند.
منو ها و تنظیمات وردپرس
بعد از ورود به صفحه پیشخوان وردپرس در صفحه اصلی پیشخوان بخش های مختلف دسترسی آسان را می بینید. همچنین از منوهای سایدبار سمت راست نیز همه آنها در دسترس هستند. اگرچه این موارد در دوره وردپرس مفصلا مورد بررسی و آموزش قرار داده شده است اما با این حال به توضیح مختصر منوها و ابزارهای وردپرس در اینجا نیز می پردازیم.
بخش بروز رسانی ها
در این قسمت همه قالب ها یا افزونه هایی که نیاز به آپدیت دارند نشان داده می شود. همیشه سعی کنید این قسمت را چک کنید تا مطمئن باشید که همواره همه افزونه ها و قالب سایت تان آپدیت است.
بخش نوشته ها
در این بخش نوشته ها و یا همان مقالات وبلاگ خود را می توانید بنویسید و منتشر کنید. فقط کافی است روی افزودن نوشته کلیک کرده و پست جدید را بنویسید. از زیرمنوهای نوشته ها اگر روی گزینه دسته بندی ها کلیک کنید می توانید برای وبلاگ خود دسته بندی قرار دهید. به عنوان مثال وبلاگ پانا مارکتینگ دارای دسته بندی های دیجیتال مارکتینگ، طراحی سایت، سئو و سایر موارد است که مناسب با هر کدام از این دسته بندی ها آموزش های مرتبط تولید می کنیم. همچنین در قسمت برچسب ها می توانید برچسپ های پست های بلاگ خود را مدیریت کنید.
بخش رسانه ها
بخش رسانه ها جایی است که همه فایل های عکس و ویدئو و فایل های صوتی شما درآنجا قرار دارد. اگر به دنبال فایل رسانه های موجود می گردید، گزینه کتابخانه را کلیک کنید و اگر می خواهید فایل رسانه جدیدی را به وردپرس خود اضافه کنید، گزینه افزودن را بزنید.
بخش برگه ها
برگه ها همان صفحات سایت شما هستند؛ متداول و رایج ترین صفحات سایت شامل صفحه خانه، درباره ما، تماس با ما و.. می باشد. با انتخاب گزینه همه برگه ها می توانید همه صفحات موجود را ببینید و اگر به تازگی وردپرس را نصب کرده اید حتما برگه جدیدی ندارید، پس با زدن گزینه افزودن برگه جدید، یک صفحه جدید بسازید.
بخش دیدگاه ها یا نظرات
بعد از مدتی که وبلاگ شما بازدید مناسبی گرفت و اگر بخش دیدگاه های سایت شما فعال باشد، کم کم در وبلاگ خود نظرات دیگران را روی مقالات خود مشاهده می کنید. در این بخش همه نظرات ارسالی کاربران را می توانید مشاهده و مدیریت کنید و دیدگاه های اسپم را حذف و سایر دیدگاه ها را برای انتشار تایید کنید.
بخش ظاهر سایت
در این قسمت می توانید ظاهر سایت خود را سفارشی سازی کنید.
پوسته: می توانید پوسته مورد نظر خود را جستجو و نصب نمایید و یا اگر قالبی خریداری کرده اید از این قسمت اضافه کنید. در دوره آنلاین طراحی سایت با وردپرس بیشتر در این باره توضیح خواهیم داد و نحوه کار با محبوب ترین قالب های دنیا را به شما آموزش خواهیم داد.
سفارشی سازی: آیتم های عمومی سایت را از این قسمت میتوانید سفارشی سازی و شخصی سازی کنید.
فهرست ها: از این بخش می توانید فهرست فوتر و هدر خود را تعیین کنید که چه صفحاتی باید در فوتر و هدر شما نمایش داده شوند.
ویرایشگر پرونده پوسته: از این بخش می توانید کدهای پوسته یا تم خود را تغییر دهید.
بخش افزونه های وردپرس
با نصب افزونه ها (یا همان پلاگین ها) مختلف می توانید امکانات و قابلیت های مختلفی را به سایت خود اضافه کنید. افزونه ها جنبه های مختلفی دارند؛ برخی از آنها برای سئو سایت هستند و برخی برای برقراری امنیت سایت و برخی دیگر برای افزایش سرعت سایت. در دوره جامع آموزش طراحی وب سایت وردپرسی به شکلی ویژه به آموزش این بخش و معرفی افزونه های مهم و نحوه تنظیمات و کارکرد آن ها می پردازیم.
پلاگینهای نصب شده: در اینجا می توانید ببینید که چه افزونههایی را تا الان در سایت خود نصب کردهاید. در این صفحه میتوانید پلاگین ها را فعال یا غیرفعال کنید و یا حتی به طور کامل آنها را از سایت خود حذف کنید.
افزودن جدید: افزونههای جدید را میتوان با جستجوی افزونههای رایگان از طریق مخزن وردپرس، یا با آپلود فایل زیپ از کامپیوتر خود نصب کرد.
ویرایشگر افزونه: برای کسانی که با کدنویسی آشنایی دارند، ویرایشگر افزونه به شما امکان میدهد مستقیماً کد افزونههایی را که در وب سایت نصب کردهاید تغییر دهید.
بخش کاربران در وردپرس
بخش کاربران امکان مدیریت ادمین های سایت و نقش های مختلف آنها را به شما می دهد. با افزودن می توانید کاربر جدیدی اضافه کنید و با گزینه شناسنامه می توانید مشخصات آنها و پنل کاربری شان را تغییر دهید.
مدیرکل یا Administrator : مدیر کل به تمام سایت بدون محدودیتی دسترسی دارد.
ویرایشگر یا Editor: ویرایشگر میتواند محتوای وب سایت، مانند صفحات، پستها، نظرات، برچسبها و دستهها را ویرایش کند.
نویسنده یا Author: نویسنده میتواند مقالات وبلاگ را بنویسد ومنتشر و ویرایش کند.
مشارکتکننده Contributor: میتواند پستهای خود را بنویسد و ویرایش کند، اما نمیتواند آنها را قبل از دریافت تایید منتشر کند.
مشترکین سایت یا Subscriber: این کاربران فقط میتوانند مطالب را بخوانند و نظر بدهند.
بخش ابزارها وردپرس
ابزارهای در دسترس: دراین بخش، به تمام ابزارهای سایت وردپرسی خود دسترسی دارید
درون ریزی: این بخش به شما کمک می کند که داده ها و محتوای سایت خود را از سایت وردپرسی دیگر وارد کنید.
برون بری: با برون بری وردپرس میتوانید محتوای فعلی خود را در یک سیستم مدیریت محتوای دیگر استفاده کنید. همچنین این ابزار برای بکاپ گیری از محتوای سایت نیز مناسب است.
سلامت سایت: این بخش از دو قسمت وضعیت و اطلاعات تشکیل شده که بخش وضیت ایرادات سایت شما را برای بهبود سلامت سایت به ما نشان می دهد و بخش اطلاعات، اطلاعات مهمی در مورد اطلاعات سرور و وردپرس و نسخههای PHP و ماژولهای آن به شما می دهد.
برون بری داده شخصی: از این قسمت می توانید بعد از وارد کردن نام کاربری یا ایمیل کاربر، تمام اطلاعات شخصی آن کاربر را در یک فایل زیپ برایش ارسال کنید.
پاکسازی اطلاعات شخصی: اگر کاربری از شما بخواهد که تمام دادههای شخصی او را از سایت تان پاک کنید، باید از این ابزار استفاده کنید. به این وسیله برای او ایمیلی ارسال می شود و کاربر بعد از تایید آن اطلاعات شخصی خودش را پاکسازی می کند.
تنظیمات وردپرس
انجام تنظیمات وردپرس، اولین گامی است که بعد از نصب وردپرس باید انجام دهید. تنظیمات از بخش های زیر تشکیل شده است:
عمومی: در این بخش عنوان سایت، ایمیل مدیرکل، و قالب زمان بندی سایت خود را تنظیم کنید.
نوشتن: در اینجا میتوانید دسته بندیهای نوشته های وبلاگ خود را تنظیم کنید.
خواندن: در این بخش می توانید صفحه خانه خود را تعیین کنید. همچنین اگر در ابتدای طراحی سایت هستید میتوانید با زدن گزینه “از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند” سایت خود را از موتورهای جستجو مانند گوگل پنهان کنید.
گفتگو: در این بخش می توانید نظرات وبلاگ خود را کنترل کنید. علاوه بر این میتوانید تصویر پیشفرضی برای کسانی که نظر میدهند تعیین کنید.
رسانه: در اینجا می توانید برای تصاویر خود اندازه های پیشفرضی در 3 حالت بند انگشتی، میانه و بزرگ قرار دهید.
پیوندهای یکتا: در اینجا قادر خواهید بود که ساختار URL سایت خود را شخصی سازی کنید.
حریم خصوصی: برای پیروی از قوانین ملی یا بین المللی حفظ حریم خصوصی، باید یک صفحه سیاست حفظ حریم خصوصی داشته باشید. اگرچه این مورد در کشور ما هنوز مشهور نیست اما در صورت تمایل می توانید یک نسخه از حریم خصوصی متناسب با سایت خود را از سایت های خارجی ترجمه و در سایت خود قرار دهید.
پوستهها در وردپرس
هر سایت وردپرسی برای کارکرد نیازمند یک پوسته یا قالب است و معمولا در ابتدای نصب وردپرس، یک پوسته پیشفرض وردپرس فعال می باشد. قالب وردپرس مجموعهای از کدهای php و رسانه است که ظاهر وب سایت شما را تغییر میدهد و امکانات خاصی را به سایت تان اضافه می کند. برخی از قالبها عملکرد سایت را نیز تغییر میدهند. قالبهای وردپرس به هر دو صورت رایگان و پولی وجود دارند. شما میتوانید با یک جستجوی ساده قالب متناسب با نوع سایت خود را پیدا کرده و نصب کنید.
آموزش ساخت وب سایت با وردپرس
در اینجا مختصرا آموزش ساخت وب سایت با وردپرس را به صورت کلی برای شما عزیزان توضیح می دهیم. بعد نصب وردپرس، به منوی تنظیمات خود بروید. از قسمت عمومی، عنوان سایت را انتخاب کنید. در بخش ایمیل، ایمیل مدیر سایت که با آن میخواهید ایمیل دریافت کنید را وارد کنید. سپس زبان سایت را فارسی کنید و زمان محلی را نیز روی تهران تنظیم کنید. در پایینتر ساختار تاریخ و زمان نیز قابل سفارشی سازی است. سپس به بخش خواندن بروید. و صفحه اصلی خود را روی یک برگه یکتا از پیش ایجاد شده قرار دهید(قبل از این کار به بخش برگه ها رفته و یک برگ جدید به نام خانه ایجاد کنید و یا از برگه از پیش ایجاد شده وردپرس به نام برگه یکتا به عنوان برگه صفحه اصلی خود استفاده کنید). سپس در بخش پیوندهای یکتا، ساختار URL وبلاگ و فروشگاه خود را تعیین کنید.
افزونه های مهم وردپرس
حال به بخش افزونه ها رفته و گزینه افزودن جدید را کلیک کنید. در قسمت جستجوی افزونه ها این افزونه ها را جستجو کرده و بعد از نصب، آن ها را فعال کنید. این ها برخی از افزونه های مهم وردپرس هستند که باید در همان ابتدا نصب شوند:
ویرایشگر کلاسیک
در گذشته ویرایشگر پیشفرض وردپرس بود اما با ویرایشگر بلوک، این ویرایشگر از روی وردپرس حذف شد. اما به دلیل راحتی کار با آن، ما نیز به شما پیشنهاد می کنیم که افزونه مورد نظر را نصب کنید.
ووکامرس
افزونه ای است که به شما امکان راه اندازی فروشگاه اینترنتی و ساخت و مدیریت محصولات سایت تان را به شما می دهد. دوره فعلی که نام دیگر آن دوره آموزش طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس است، به صورت تخصصی به آموزش ساخت وب سایت فروشگاهی با وردپرس می پردازد. در این دوره می آموزید که چگونه صفحه محصول زیبا و مدرن طراحی کنید. چگونه یک وب سایت فروشگاهی مانند دیجی کالا طراحی کنید. چگونه صفحه پرداخت و فاکتور جذاب بسازید. و مشتریان خود را با دیزاین خود متحیر کنید.
تقویم فارسی
به صورت پیشفرض تقویم وردپرس میلادی است و تاریخ پست ها و کامنت ها و… در سایت شما به تاریخ میلادی قابل نمایش است. برای بازگردانی آن به تاریخ فارسی، از این افزونه استفاده می کنیم.
برخی نکات مهم
به شما پیشنهاد می کنیم که اگر در ابتدای دیزاین سایت خود هستید، فعلا از نصب و فعال سازی افزونه های سئو و کش بر روی وردپرس خود پرهیز کنید؛ زیرا این کار باعث می شود که ظاهر سایت شما بهم بریزد و تداخل میان کدهای وردپرس پیش بیاید. هرزمان که دیزاین شما به پایان رسید، می توانید از این افزونه ها (که آموزش تنظیمات و نحوه کار با آنها را در دوره خواهیم گفت) استفاده کنید.
نکته دیگر این است که سعی کنید از نصب پلاگین های غیرضروری و زیاد بر روی وردپرس خود خودداری کنید. زیرا این کار باعث می شود که سایت شما سنگن شود و سرعت لوود آن به شدت پایین بیاید.
این ها اصلی ترین افزونه هایی هستند که در ابتدا باید نصب شوند. افزونه های دیگری هم هستند که بسیار مهم هستند اما به دلیل نیاز به توضیحات بیشتر، از اشاره به آنها در اینجا معذوریم اما در دوره آموزش طراحی وب سایت با وردپرس به طور کامل به آنها پرداختهایم.
تناقض پلاگین ها
نکته مهمی که در نصب افزونه ها باید در نظر بگیرید این است که برخی افزونه ها با پلاگین های دیگر تعارض و تضاد دارند و در صورت نصب امکان تداخل میان آن ها و بهم ریختگی و یا حتی بالا نیامدن سایت نیز وجود دارد. برای همین باید قبل از نصب هر افزونه از کارکرد صحیح آن با سایر افزونه ها مطمئن شوید. همچنین برخی از پلاگین ها با نسخه وردپرس شما سازگار نیستند و بنابراین باید از نصب آنها تا حد امکان پرهیز کنید. و نکته آخر این که برخی از افزونه ها حاوی بد افزار و ویروس هستند که به همین دلیل است که بدون شناخت کافی نباید هر پلاگینی را نصب کنید.
آموزش طراحی سایت وردپرسی شاید در نگاه اول ساده به نظر برسد، اما نکات مهم و ریزی دارد که اگر بدون دانستن آنها اقدام به ساخت وب سایت کنید، به مشکلات جدی برخورد خواهید کرد.
نرم افزار طراحی سایت بدون کدنویسی
ابتدا باید این اشتباه را اصلاح کنیم و بگوییم که نرم افزار طراحی سایت بدون کدنویسی تنها برای منظور طراحی گرافیکی سایت استفاده می شود و خروجی نهایی آن عکس عادی است و نه یک سایت! از میان این نرم افزارها می توان به ادوبی xd و فتوشاپ اشاره کرد. اما روش های دیگری نیز در آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی وجود دارند اما نرم افزار به حساب نمی آیند.
روش اول استفاده از سایت ساز است: سایت سازها سالیانه مبلغی را بابت هاستینگ و پلتفرم طراحی سایتی که در اختیارتان قرار دادهاند از شما دریافت میکنند. با سایت سازها بدون نیاز به دانش کدنویسی می توانید یک سایت را سریعا برای خود طراحی کنید اما این روش معایب خاص خودش را دارد. اگر شما به دنبال یک سایت موقت برای منظوری خاص هستید مثلا برای نمایشگاه یا… که بعد از آن وجود سایت برای شما اهمیتی ندارد، این روش برای شما مناسب است. اما اگر میخواهید کسب و کاری برای خود راه اندازی کنید، بعدها در بحث سئو به مشکلات زیادی برخورد خواهید کرد. پس بهتر است از روش دوم استفاده کنید که هم نیازی به دانش کدنویسی و برنامه نویسی ندارد و هم یادگیری آن راحت است.
روش دوم طراحی وب سایت وردپرسی است: در دوره آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی، شما بدون نیاز به یادگیری زبان های برنامه نویسی برای ساخت سایت، تنها با پلتفرم وردپرس اقدام به ایجاد یک وب سایت می کنید. این روش هم رایگان و بدون هزینه است و شما تنها هزینه هاست و دامنه را می پردازید و هم اینکه برای سئو و کسب رتبه در گوگل مشکلی نخواهید داشت.
آموزش طراحی سایت با ودرپرس
با آموزش طراحی سایت با وردپرس پانا مارکتینگ می توانید به یک طراح منحصر به فرد تبدیل شوید. مطمئن باشید بعد از پایان این آموزشها، می توانید بسیار بیشتر از هزینه دوره را در بازه زمانی کوتاهی بدست آورید.
دوره طراحی سایت وردپرس
دوره طراحی سایت وردپرس یک آموزشی است که امروزه هرکسی که میخواهد بدون حتی یک خط کد، یک سایت برای خود داشته باشد، امری ضروری است. با توجه به نرخ مناسب طراحی سایت وردپرسی، می توانید تنها به این شغل بپردازید و برای خود کسب درآمد کنید. همچنین بعد اتمام دوره امکان همکاری با بهترین دانشجویان فراهم است.
دوره طراحی سایت با وردپرس
دوره طراحی سایت با وردپرس یکی از لازمه های عصر جدید است. در عصر حاضر هرکسی برای خود یک سایت خواهد داشت و پیش بینی می شود صنعت رو به رشد اینترنت در کشورمان بیش از پیش گسترده تر شود و فضای کار خوبی برای فریلنسرها و طراحان باز شود.
آموزش کامل طراحی سایت با وردپرس
ما در اینجا سعی کردهایم تا با آموزش کامل طراحی سایت با وردپرس یک منبع و مرجع معتبر برای کسانی باشیم که می خواهند به این صنعت وارد شوند و یا اینکه صرفا برای بیزینس خود یک وبسایت راه اندازی کنند. ما به دقت تحولات و آموزش های جدید در دنیای وردپرس را دنبال می کنیم و مرتبا دوره خود را بروزرسانی می کنیم تا مطمئن شویم شما دانشجویان عزیز از جدیدترین آموزشها بهره مند خواهید شد.
دوره جامع آموزش طراحی وب سایت با وردپرس
دوره جامع آموزش طراحی وب سایت با وردپرس یک سرمایه گذاری عالی بر روی خودتان است! چه بخواهید خود یک طراح شوید یا صرفا برای خودتان کار کنید و سایت بزنید، در هر صورت نه تنها از هزینه های سرسام آور زیادی یپشگیری می کنید بلکه حتی از این فرصت برای پولسازی هم می توانید استفاده کنید!